Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S e r e mi se od ove Taylor Swift
Vjerovatno Benjamin Netanjahu. Ništa čudno danas....
Nekada su se birale osobe koje su ostavile u amanet covjecanstvu da koristi...izmislili, unaprijedili, otkrili....a sad 🤡🤮
Ličnost godine je onaj jedni djed koji ljubi i grli svoju unuku koju su ubili cionistički monstrumi.
Ako cemo realno, Sam Altman predvodi kompaniju koja je napravila revoluciju o kojoj ce se pricati i za 3000 godina. Xi, Taylor Swift i Barbie ce biti zaboravljeni do kraja sledeceg vijeka.
Ako ne vude Nenad Stevandić nek ide sve u helać. On ili Forto.
Zovite adzifejka da on proglasi nedzada latica nakon glasanja za face cd licnost godine
Barbie bi bila najprimjerenija Sa obzirom na stanje u svijetu.
Cuj barbie, cionisticko americka masinerija gura svijet u totalnu propast..nemoral prikazuju kao nesto dobro, bezvrijednim stvarima daju vrijednost, nista predatavljaju kao nesto..sve su izokrenuli, a i mi sa njima
Kad je mogao Hitler biti može svako.
Ovi ameri misle da se svijet vrti oko njih.... licnost godine je novinar iz Palestine pod imenom Motaz!
Da je kakve pravde bio bi jedan od onih novinara iz Gaze. Posto znam da je to nemoguce i da nema pravde jedini logican izbor Putin.
Dodik nije u konkurenciji?
A naša Benjamina...nije fer..nema je na listi kandidata...A prima sa svih strana... razne delegacije iz cijelog svijeta
Zukan
Samo Putin. Svijet je skontao kakva je varalica cionist Zelenski.
Jest ali taj isti Putin podržava Dodika
mozda bi i nas podrzavao ako bi mu neko od naših predstavnika otišao u posjetu umjesto glupih javljanja iz washingtona “danas je historijski dan za Bosnu, evo mene ispred zgrade kongresa… sad ce nam ameri pomoci… bla bla”