Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva odgovornost. Šta se dešavalo po BiH u proteklom ratu pa ko je odgovarao od evropskih i svjetskih zvaničnika. Još su smanjili mogućnost odbrane uvđenjem embarga na uvoz oružja. Vama bar pomažu. Ne kažem da je ta pomoć dovoljna ali je očito da postoje dvostruki aršini po pitanju zaštite ljudskih prava.
de ba klicko...uhvati se oruzja i u borbu...pusti se tih uhljebskih izjava...neka zene daju izjave...a vojno sposobni u borbu...a ne u sklonista i trezore...
Hrabri momci ali su ipak dobili mnogo udaraca u glavu tokom duge sportske karijere
Plan B.
Bog ami, sta znaci prevencija u svim sektorima zivota, sada se vidi, sta znaci na vrijeme upozoriti, sta znaci dati svoj glas, šta znači izraziti mišljenje i pokušati!
TO nije novina, dešavalo se
E moj Klicko, samim tim da si do neki dan bio njemacki bokser, a sada te njemacki mediji vec nazivaju ukrajinskim bokserom, sve bi ti trebalo biti jasno…
A kad su nas kalili nozem kao na igrici , planeta je sutila . A mi sad kao patimo zbog vas , jos ste navijali za svoje .
The Muppet Show....
Tako je evropa i Bosanci izradila,jedini i naš i vaš prijatelj su Ameri.
Ljudi se šprdaju sa riječi "genocid".
Uzmite Bosnu za primjer i vidjećete šta Zapad radi od vas. Jedina vam je sreća što ste dobili oružje, mi nismo ni to. Izdaja.
Sjeća li se ko Jasenovca? Možda? Za ove mlađe ili neupućene, proguglajte malo... proguglajte malo o Jemenu trenutno... proguglajte o Iraku... Libiji... Avganistanu... čemu dvostruki aršini kad su u pitanju ljudski životi??
Ma europa ce vas prodat i nas su oni samo znaju bit zabrinuti
Stalno isti komentari. Šta se događa s glavama?
Tako je Klitscko. U Bosni se od 92 do 95te isto odvijao rat sa hiljadama ubijenih civila, pa su tek neke presude na kraju uslijedile, koje nemaju nikakvog efekta ni posljedica za osudjenu stranu. Mi smo istocna Evropa, i za zapad ustvari stocna Evropa, a stoka je za klanje, pa voli svoju distancu cuvat. Nemojte imat prevelika ocekivanja od zapada
Njemci su rusima dali ovoliku moc. Sad sute.