Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nobelovac (Nobelova nagrada za mir) je "umirio" minimum 20 miliona ljudi, uglavnom civila.
@gooUser82627262 pa kad se uzme vise je turska prisutna tu bila nego vi pa ti racunaj
I kakva nam je država, upravo onakva kakvu je prorekao Kisinger, e sada što se nama to njegovo mišljenje nije sviđalo, to je drugi par cipela.
kaže Srbija se borila protiv muslimana 600 godina? Šta je bitka kod Nikopolisa, borba rame uz rame sa Osmanlijama a PROTIV KRŠĆANSKE EVROPE cijele. Ako je Bosna administrativna jedinica (fula teška) šta je onda Ukrajina ako toliko silovito priznajete njene granice. Bjaaži, samo sfere interesa. Ili si Amer ili Rus, ili si hodža ili pop ili sveštenik. Nema horizontalne podjele ljudi nego samo vertikalna
Po svim ljudskim parametrima, po svim međunarodnim zakonima, to je čovjek koji je od Indokine, Vijetnama i drugim zemljama počinio ogromne zločine, tako da njegova izjava relevantna je samo istim takvim RATNIM ZLOČINCIMA.
Truhni cionističko đubre. Već tada je bila tako izražena islamofobija kod cionističke đubradi.
Jako pametan covjek...jedan od onih koji razumiju odnose u bih
Pseto i ljudsko smeće
I ovakav gad da doživi 101 godinu...
Jedan od najvecih zlocinaca koji su zivjeli na ovoj planeti.
Nije problem šta neko izjavljuje problem je što to mediji pišu nerazumijem sve više mi se gadi i ovaj klix neznam šta je cilj igre ponoviti rat ili šta?
Guto idi njemu sad neka ti da uputstvo!!
Kmre krepo, BiH je još tu 😏
Koja olakšica za cijeli svijet.Pakao se raduje ovakvim krepatorima.
Nek si crko piz.. ti ma...na
još jedan kojeg je Bosna nadživjela, Dodik će isto završiti
Dabogda se u grobu okrećo zemlja ti kosti izbacila majmune jedan...
Gori u paklu keru