Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmol utvrdili koji su nasi?
Treba anketu postavit za koga su Servi a za koga Bosnje.
Nargilaši, za ovo je potrebna ozbiljna analiza. Šta se, zapravo, dešava?
Ratovi na sve strane, ljudska civilizacija nazaduje, davno smo stali sa napretkom.
Eh sad cemo saznat da je Kirgistan strasno vazan z ekinomiju i sad ce nesto poskupit..A Tadzikistan jr takodjer presudan za nesto,vidjet cemo sta
Sss…bas su ljudi na nasem planetu izgubili razum…
Mašala samo nek je veselo.
Nek se malo tuku ,nisu odavno
Jel uvozimo mlijeko od njih ili nesto ....pokazat ce vrijeme
Svijet ko da se ludih gljiva najeo, samo se neki frontovi otvaraju i samo bi se ratovalo.
Nadam se da ce Kirgizi biti u mogucnosti da se odbrane i uspostave povoljne uslove za prekid vatre.
Samo da se ne uključi Sarajevostan...
'...evakuisali 136.000 stanovnika iz sela '?Ovih Kirgistanaca ima više od Kineza
Nema njih puno, svega nekih 6 miliona Kirgiza (Turkijski narod) na teritoriji kao cetiri Bosne (+1 miliona ostalih). Veoma brdovita zemlja sa ogromnim planinama (najveci vrh je cak na 7500m). Tadzikistan ima 10 miliona stanovnika (od cega nekih 8-9 miliona Tadzika koji su Iranski narod) na teritoriji kao otprilike tri Bosne (no ima ih jos 11-12 miliona jos na sjeveru Afganistana) te je takodjer brdovita zemlja sa velikim planinama ali isto tako nesto vise dolina.
Ovo su one drzave sto sa rusima i kinezima hoce da naprave novi blok? Bas lijepo. Svijet ce biti u sigurnim rukama.
armenija-azerbejdzan rusija-ukrajina sad i ovi. izgleda da su tek sad odlucili da se marishu nakon 30 gidina od raspada sssr-a. mi smo se odmah po izlasku slovenije iz yu poceli marisati. nakon ovih na red dolaze cesi i slovaci pa za 100 godina istocna i zapadna njemacka.
Vakum moći se napravio sad kad se vidjelo da je lokalni policajac, Rusija, korisna ko jež u tvornici kondoma. Azeri i Armeni se uveliko kolju, Gruzini kidišu krv a ovo primirje bogdo da potraje....Gledamo posljedice pada velike sile u HD-u. Ovako bi nešto i ovdje bilo kad ne bi bilo naših policajaca, EU i NATO