Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi, Kinezi, Sjeverna Koreja, Iran i Srbi :) našla se braća
Zaboravio si talibane
Sirotilja na sirotilju... Dajte im onih cevapcica iz Lidla. Ako je nesto ostalo.
Takva siledžijska zemlja da je već ostala bez municije, sramota😃 To je možda zato što specijalne operacije inače ne traju dugo
Rusi mlate ujrajince Lopatama, vec godinu Dana
Aha.
Poslat ce im Ukrainsko zito(opljackano)
Sve sto Amerikanci otkrivaju je propaganda usmjerena ne samo protiv Rusije nego citave Evrope.
yebo te robija 3 prva pasusa teksta rusija mijenja municiju za hranu
Nit Rusiji fali municije, nit S. Koreji hrane, al se more nesto pustat na vjestima mjesto strajkova i propasti banaka na zapadu.
Ne moze Putin stara KGB skola bez saradnje sa komunistima. Sad se opet udruzuju protiv zapada. Ta crvena petokraka je i dalje nesalomljiva.
Rusi vec godinu Dana ratuju bez oruzja I municije. Nista novo
Pa šta bi Amerikanci drugo i rekli osim da Rusi nemaju municije, a na svaku koju pošalji Rusi ispale 10.
Sve ce to Kim solo pojest, vidi ga
Ništa novo i ništa čudno.
Pa zar nisu bez municije ostali prosle godine?
Senilni Biden, vazda zbunjeni Bilken, pijana Pelosi, bkesava Kamala, te lik iz crtanog filma Simsoni aka Kirby, te ona mutava mala za press u bijeloj kuci Karin Jean Pierre . Definitivno najgora administracija u historiji USA-a, opcenito demokrate nemaju vise normalne ljude na fukncijama! Tragikomicno je sve koliko su nesposobni za funkcije koju obavljaju. A jos vise je tragično sto im se daje neki značaj.
Upravo si.. Ali vidim mnogo minusa jer većina ih se vjeruje cnn-u (američkom propagandom)... Biden ne zna ni koliko godina ima ni gdje se nalazi,a o ostalima ni da ni ne pričam..Vladari iz sjene vladaju Amerikom... Nadam se pobjedi Trumpa naredne godine...
Napokon je našao nekoga sebi ravnom... klinci se sastali...
Hajahahaaaa na sta je klinac spao da mora hranu moljakati...
A dogodine ce vama za isto doci delegacija iz Afrike