Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u Rajlovac podrzat kineze
Jarane koji licemjer, neka oslobodi Ujgure represije...
On svoje muslimane u logorima drži, a ove koristi za svoje ciljeve.
Ne postoje ni minimalne šanse za Palestinu iz 1967 osim da Izrael bude vojno poražen što je malo vjerovatno.
A zasto ne iz 1947?...to je malo pravednije....a jos malo pa ce biti Palestina kao 1917.
POSLIJE OVOGA IZRAEL ZASLUŽUJE DA SE SVE VRATI MAKAR NA 1947
To sigurno nece moc ali neko resenje moraju nac. Interesantno je da se sve radi u ime VJERE.
Samo jedna riječ koja ruši kineski legitimitet: Ujguri. Ali slažem se da trebaju biti dvije države, baš kao i Tajvan i Kina... Jbga
Zivjela Rusija i Kina od Bosnjaka. Zapad je demonkratski DEMON. Rusija se bori protiv Zapada da nebi bilo novih Libija,SIrija, Iraka,Korona,ISISA,ALKAIDA,TERORISTA ITD
Svi su oni isti jarane... a mi miševi samo možemo gledati
Isti kineski presjednik stavio kamere na sve i jednog muslimana u svojoj kineskoj drzavi u kineskoj muslimanskoj provinciji. Koliko novine pisu tamo 'u kini' diskriminiraju' i muce kineske muslimane na slicne nacine preuzete iz knjige 'nacionalisticke njemacke'. Pa eto kineski presjednice, pokazi primjerom. Vrati oduzete slobode 'svojim bratskim' kineskim muslimanima i izrael ce odmah uraditi isto. Koliko je iskrena izjava kineskoga presjednika, a koliko interesna sfera.
To koda muslimanima kazes da meku i medinu napuste. Prije ce cijeli svjet nestat nego ce se takvo sta desiti.
Ljudi lupaju komentare, jos uvijek misleci da ovo ima veze sa religijom. A promice biznis, nafta, licno bogastvo i licne ambicije.
Bosnje mrze Kinu
Može. Po toj logici ćemo onda dati Xinjiang turkmenskim teroristima, odustati od ujedinjenja sa Tajvanom i Hong Kongu obavezno dati neovisnost.
Hong Kong je bio kineski do drugog Opijumskog rata. Mir je potpisan sa englezima koji su na 100 godina upravljali Hong Kongom. Kad je isteklo 100 god enlezi su predali natrag Hong Kong. Istorija ti baš i ne ide. Što se Tajvana tiče mnogi su ga osvajali (holanđani,španci,portugalci,japanci,kinezi).Danas se ostrvo smatra kineskim.Tajvan priznaje samo 12 zemalja.
Bakir vam je rekao - kraj Palestine. Ovaj samo priča što arapi žele da čuju a nikom se ne zamjera. Kina je industrijska sila i velika ekonomija ali Ameri drže najvažnije, banke,lovu, nauku i kulturu pa pogledajte na koga su se ugledali mladi Kinezi -isto kao i mi, na Amere.
Isto ovaj Xi je završio Berkley univerzitet u Kaliforniji. Koji ba kinezi i klinac.
Velesila no1 u svijetu uskoro vjerujte prije Ćemerike
Jedino moguće i održivo rješenje,sve drugo znači beskonačni sukob!!