Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad bi djikanima uzeli DNK uzorke poveco bi se znatno broj Turaka😂
"dom za više od 11 miliona Ujgura, muslimanske manjine, te je ovo mjesto prepoznatljivo po nasilju". Da se ne izdvajaju od ostalih pripadnika religije mira :-) Ja sam poceo da citam Kuran da vidim u cemu je fora. "Na zapadu Duran Duran na istoku Kuran Kuran" :-) Dosta mi je tudjih tumacenja. Ako ima nekih sumnjivih "subliminal messages" u svetoj knjizi, citacete o meni u vijestima. Ako nema, trazicu uzroke sveopsteg muslimanskog nezadovoljstva na drugim mjestima.
heheheheheh jak jak ;)
nije fora u kuranu u kuranu neces mnogo toga pronaci fora je u hadisima kojih ima na desetine hiljada ugodno čitanje
ovo nisam ocekivao od brace kineza ali braca ujguri moraju vise da se ukljuce u nove transformacijske tokove u kini i da se bore za sebe ne terorizmom vec edukacijom i da se manje posvete vjeri a vise edukaciji. ipak je kina komunisticka drzava. i braci kinezima nije dozvoljeno da previse posjecuju budisticke hramove i da se bave tao filozofijom. imate podrsku od brace sa ilidze.
@fantom slobode ša fali?
Da Bog da vas Japan opet ubijao
Japanci sve rade s razlogom
JE-BES KINU
... da im dokažu da su od srba postali
Manjina od 11 miliona? A jesmo mi mali...
Zašto su muslimanke pokrivene... mislim ne sve ali većina.. jel to vjera nalaže ili?
@Musta0Fagaragic A sto su sve babe u crnini ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kinezi i indijci su jedzuz i medzudz ?
to su osmanlije i vatikanci....kao sto legenda kaze njih ce pobjediti vojskovodja sa rogovima na glavi....naravno lazar....
@AnandaSorab nemoj vise komentarisat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)