Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno sad sto se izvlace
Rusi i Kinezi znaju da je Trump pokraden, to nisu idiotske nacije.
Vidite da je i kinezima bio drazi Trump uprkos svim peripetijama. Rusi i Kinezi se za glavu hvataju sto ponovo u bijeloj kuci nije clown.
Kinezi preziru Trumpa i priželjkuju Bidena jer će ovaj opet otvoriti američko gospodarstvo. Sve američke velike kompanije koje posluju u Kini su financirale Bidena jer im je dosta trgovinskog rata s Kinom. Azijske burze rastu jer znaju da će s Bidenom moći izvoziti bez carina koliko hoće u Ameriku.
Homogencima je naj veci ne prijatelj pluralna kultura koja svakog genijalca privlaci. A genijalci grade nevidjenu tehnologiju. Kinezi ce biti 500 godina iza liberalnih kultura u radarskim tehnologijama na primjer, vijecno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kina uskoro br 1, nezaustavljiva... Ameri to vide pa se malo kočopere, no zavrsnica je nezaustavljiva... Ps trebamo se ugledati kako su Kimezi rjesili problem sa islamskim terorizmom... po kratkom postupku
Sammaran... pa po djelima smo vidjwli i cijeli svijet to potvrdjuje da uz rijec terorizam obavezno i iskljucivo ide islamski... ili islamisticki terorizam.... ebg znam da ti smeta ali sami ste krivi za to. Okrenite se vjeri, Bog prasta, u ime Oca i Sina i Sv Duha... Amin
Tako je Kinezi. Jedina zemlja na svijetu koja se obracunala sa terorizmom i teroristima u svojoj zemlji.
dje si pripadnik ociscene kulture.... kako ide hemogonizam(nacizam) ovih dana?
Ima li clanak da ovi ne spomenu Srbe ili Hrvate, pa od kud vam toliko mrznja u vama ljudi, to je za psihijatra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje se nešto opasno kuha,Bože na hajr i na dobro.
Tako je, kad bude sluzbeno onda se cestita, gospodski