FoxMulderXfiles
Spol
Ženski
Boja avatara
AF3554
Banovan
Ne
Registrovan
23.10.2020.
Komentari
52
Komentari korisnika
Barley, jadna je sredina u kojoj se moraš pridržavati svih ovih pravila koje si naveo. Zenica kao da je postala neki crnački geto, pa toliko na oprezu moraš biti.
Turci su navikli po Bosni ubijati ljude. Ubijaju, porobljavaju, siluju i mijenjaju identitet Bosne još od 1463. god.
U prvih 13 dana 2021., već 3 ubojstva u Zenici. Zenica je očito postala zaostala i primitivna vukohebina.
Ne bi se čudio da Omči uskoro ugase kanal sad kada je pod povečalom javnosti. Očito je da mu djeca od 5 do 10 god. (uglavnom iz Azije) nabijaju toliko pregleda. Sadržaj koji Omčo izbacuje je pun nekakve agresije na što je YouTube alergičan, ali pošto Omčo i YouTube zarađuju na djeci iz Azije odnosno Azijskog tržišta, za sad mu YouTube tolerira trash sadržaj koji izbacuje. Da ga Ameri masovno prate, odavno bi mu kanal bio ugašen.
@Ferhatpasa7 treba Bošnje podsjetiti i da su jedini etnički korpus koji se među sobom ubijao od 1992. do 1995. Negdje sam pročitao da je više Bošnjaka stradalo u sukobu vojske Fikreta Abdića i Armije BiH nego u sukobu ABiH i HVO-a. Čudni su mu ti odnosi među vama Bošnjacima. Borili ste se međusobno, bilo vas je u RS vojsci, mnogi muslimani poznate ličnosti za sebe govore da su Srbi, ma baš ste čudan narod.
Na ovom klix stalno neki likovi poput gouser41 promoviraju neki hejt prema Srbima, a vi sami muslimani ste bili u vojsci RS te se masovno posrbljujete. Vaši muslimani poput Kusturice ili Saliha Selimovića govore da su Bošnjaci Srbi. SALIHA SELIMOVIĆ za sebe tvrdi: Ja jesam musliman, ali, imam srpske korene koje ne mogu i neću da negiram! https://www.youtube.com/watch?v=6Uh4P3Gsogs . Previše muslimana stalno za sebe govore da su Srbi.
Danas saznao da je u RS vojsci bilo jako puno muslimana. Nusret Nuce Dizdarević je bio potpukovnik Vojske Republike Srpske, Džemal Zahirović - Špajzer, diverzant VRS iz Bijeljine, Major Pašaga Halilović bio je komandant 3. semberske brigade VRS, Ismet Đuherić bio je prvi zapovjednik jedinice VRS “Meša Selimović”, u čijem su sastavu bili uglavnom muslimani s područja Broda i Dervente, Izet i Himzo Golić su najcjenjenija imena Rogatičke brigade VRS.
Dobro se ovaj napušio prije razgovora s novinarima.
Izbore u Mostaru treba poništiti, a glavne u CIK-u strpati u zatvor! Evo čovjek priznao sudjelovanje u lažnim prijavljivanjima bošnjačkih glasača u Mostaru https://youtu.be/pj1IN54fN7k
Izbore u Mostaru treba poništiti! Evo čovjek priznao sudjelovanje u lažnim prijavljivanjima bošnjačkih glasača u Mostaru https://youtu.be/pj1IN54fN7k