Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sarajevu treba izvrsiti pretres sandzackih stanova i sve kineze isporuciti iranu..........
neka neka. tako i treba. za sam da se pogube svi dileri. a sta se gordon brown dize? razocaran sto je pogubljen diler heroina? hahahaha! nek bude, idalje je jedan manje. :D
Kineski zakon je nemilosrdan,izvršiti smrtnu kaznu za prenošenje par kilograma heroina,joj neznam,prestrogo je,znao je kada je to rado kako je i sa kime ima posla...a šta da je prošao neprimijećen..danas bi uživao u svom\"radu\"trošio bezbrižno lovu a kineska omladina bi se fiksala po ulicama....teška tema.... Podržavam OŠTRE kazne za dilere droge ali smrtna kazna je pod upitnkom ??
Sad dilaj majmune al pod zemljom ja volim koosooke
Vise mu nece pasti na pamet da svercuje!!!!!
Pa nije se culo zato sto je musliman
fer ko svi ostali, a zalaganje britanije je upitno, do danas se nije nisto culo.
kao prvo svaka čast ćinćenima i pingpongima za postupak sa ovakvima,ali da je ovaj pajdo imao ime tipa džordž ili henry a ne ovako ova bi priča imala sasvim drugačiji epilog
Strasno
bilo bi manje svega na ulici
Da i kod nas ovako rade bilo bi manje droge na ulici.
@Uzoriti zato što su to naše 4 kilice slatke drogice, od koje mi finansiramo svoje izborne kampanje i naručujemo ubistva ko nam stane na put..
RIP
Nema labavo kod kosookih. A kod nas bi kriminalca, zbog 4 kile zutog, osudili na 2 godina (ali uslovno), i sutra bi opet dilao!
E neka su...kad Ameri mogu stvarati Guantanamo i sl. nek su i oni ovoga pogubili...majku mu narkomansku...