Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jasta ce neg postat br 1. USA ima stotine baza sirom svijeta...
Svjesni su Ameri da su te baze predaleko od njihove teritorije i da su ranjivi zato se i boje!
Tajna koju samo klix zna🤭
tajna fantomska baza kineska, u kambodzi, a brod sa slike americki
Kinezi nikad nisu ratovali
otje kinjezi da nas pokore kmeeeee bajdene spasii nas kmeeeee bajdene spasi demokratiju i mir kmeeeee
Joj naslova...a pogledaj baze NATOa. Cinjenica je, nazalost, sto Kina ide u svjetsku dominaciju, jer su se ostali ulijenili. I ta cinjenica mi se nimalo ne svidja.
Tajnu a vec se zna gdje grade i sta grade 🫣
Siguran sam da ce biti pravedniji od Amerikanaca
U to uopste nije tesko. Jedina savremena nacija koja je nastala na brutalnom genocidu je Amerika i bas da oni vladaju svijetom, nema logike!
Kolko je tajna da je na klixu osvanula
Logicno je da Kina vlda juznom Azijom, Rusi srednjom a Turci istocnom! NIje logicno sto je Amerika vladala svijetom do 2022 i to joj zadnja godina, zadnja godina genocida po svijetu!
Moli Boga da ne dozivis da Kina vlada svijetom. Do toga ce vjerovatno jednom doci jer je svaki peti ili sesti covjek na planeti Kinez, a svakim danom ih je sve vise i vise. Kad jednom zaista prevladaju i preuzmu sve u svoje ruke, svi mi ostali smo hebali ježa u ledja jer su kosooki krvolocna i nemilosrdna rasa. Nekad su Kinezi nama bili robovi, uskoro bi mi njima mogli biti robovi, pa i gore od toga. Rusi su sitna riba, njih je malo i sve ih je manje, polako izumiru.
Kako je tajna kad eto vi sa Klixa znate za nju...
Ako nam kinezi puste jos jedan virus evropa i amerika ce otici u p materinu
Kinezi su imali sansu/priliku kada se pojavio Covid-19 i nisu imali damu da je iskoriste. Ovako samo imaju koskice sto su ostale iza amerikanaca, engleza, francuza, njemaca, spanaca, rusa itd...
Kina je zvanicno kupila pola Kambodze a ostalo pola nezvanicno sta je tu tajna.
Nije baš tajna ako Klix zna za nju i prije nego što je počela da se gradi.
Made in China ili PRC