Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ENGLEZ BLEIBURG FOREVER , OPET ĆEMO AKO TREBA.....HA HA HA
Ne razumijem. Zar se svinjetina nije \"krkala\" za vrijeme Tita, a tek kasnije, kad smo se odlučili odcjepiti, je proradila religiozna svijest? I zašto se mi još bavimo Josipom? Kakve to veze ima sa Auschwitzom? Mislim da će ovo biti zanimljiva knjiga. Vjerovatno je neću pročitati, ali ću bar znati da je kći tamo nekog đenerala dobila svojih 5 min. slave.
Da nije Tita bilo sad bi ti krko svinjetinu i rakiju majmune jedan neobrazovani! Tito MAJSTORE!!
tito je najveci fasist ikad isto kao ovaj kriminalac cak i gore, cak gore od hitlera ili bilo koga. Ko je jos pored titoslava zabranio priznanje postojanja naciji od 1000 godina, pa onda naredio da vjera bude nacionalni identitet. to je sigurno naj uspijesniji dosad pokusaj brisanja iz memorije jednog starog evropskog naroda koji postoji kao koncept od kad rijeka bosna postoji, cak i vise od nekolike hiljade godina ali po modernim shvatanjima drzave postoji oko 1000 godina.
hoce zena da zaradi, neka :D
gdje otad ? KAKVA JE TO GRAMATIKA? CCCCCCCCC