Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kate Middleton izdrzi, Kobilja glava je uz tebe.
hahahahah ojj boze, oplakah. ;-)
Ma hajde i ako ispadne, ne bi bila ona kriva nego onaj ko je mjesao, nije dobro mjesao pa zagorilo. hahahah Valjda ne pretjerah ako jesam Sorry :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hahaha sto me nesto nasmijase na sabahu. :-) Njoj svakako nek je sa srecom, kao i svakoj drugoj zeni. Meni nisu jasni ovi cuj kampuju pred bolnicom hahah imaju li ti ljudi svoje zivote. :P
Draga spavas li ti ikada zeno......dobro jutro moja veselice i ostalo drustvo
@mirrorce hahahaha kad mi daju i spavam, mada kad su djeca bolesna nema spavanja, pa jos kad i prenesu gripu..... veselo. :P Nadam se da si mi ti ok i da je sve uredu..? Nesto te slabo ima.... I da, veliki pozdravko i za tebe a bome i za ostale. :-******
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je bolesno, ali to takvim - bolesnim, može vidjeti samo onaj ko nije dio toga, ne pripada tom mentlitetu niti se identificira s kraljevskom porodicom kako to, izgleda, čini većina Britanaca, što objašnjava ovu blesavu euforiju.
DUSANKA...pls!
ušao sam samo da dam sljedeći komentar na ovu vijest: KOGA BRIGA ŠTO SE TA ŽENA PORAĐA I ŠTA ĆE RODITI, ETO OD TOGA MI ŽIVOT ZAVISI
jel je to mali princ napumpo
Britanci moji dagi, blago li je vama. Da li živite u Bosni i Hercegovini u ovom jadu i bijedi pa skoro da bi bili ravnodušni i na rađanje vašeg unučeta. Glad i bijeda, oduzimanje dostojanstva i uslova za održavanje života čini čuda. U svakom slučaju neka vam je sretno.
moram se za babine spremati...
Žena U Britaniji otišla kod doktora zbog bolova u leđima a doktor joj otkrio da ima dvije vagine.. a ja neki dan otišao u dom zdravlja zbog hemoroida i otkrili mi da imam dvije kite..
Koga boli kurac?
I sta sad....jao vijesti. Evo i moja tetka se nateze....
Samo da se ne iskomplikuje !!!
Zelim joj kontrakcije maternice dvostruko ucinkovitije. Disanje je najvaznije....Gladan sam jutros, ali necu jos, cekam na netu izvjestaj...Sretno !!!
Sto, da nece ona odgajati !? :))) Jedino princu tesko ce biti, valja cekat 40 dana da ga opet priklema :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Fakat, ko je otac? Znala je ona fitnija sić' prohodat' i dole do prodavnice na magistrali.
Zijo belegija iz Previla će da suneti!
Ako imaš dobar motor da ga ustiskaš gore uz Previle, moreš nać cura ko oko...
WHO GIVES A SHIT !?
Ova ce izgleda kako je krenula nastancat princeva i princeza za narednih 200 godina.
Princ Harry je vehabija! Nema dvojbe...
ma koga to interesuje...