Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo los kvalitet kuca ne treba puno to da se srusi. Treba se tim ljudima pomoci dole da ne dolaze vam.
Nek vrate svoje dilere i prevarante sirom evrope da pomazu
Bitno je da je KRALJU DOBRO 🤣🤣🤣. Ima preko 15 dvoraca od po 50-100 miliona USD
Koliko zlobe u komentarima od ovih konstitutivnih karpatskih vllaha nije ni cudo sto su protjerani sa karpata na balkansko poluostrvo da truju svoj rasizam po ovom portalu.
Tuga. Davno je Nostradamus prorekao da će uvod u smak svijeta biti, požari, poplave, zemljotresa, erupcije vulkana, a nije ni čudo kakvi smo postali, većina više voli tuđe zlo, nego svoje dobro.
He*bo te i Nostradamus i onaj odozgo!!! Bolesnice needukovani! Eto vulkani tek 2023 imaju erupciju. DAJ MI POSUDI SVOJ MOZAK NA 2 DANA DA SE ODMORIM!!!! PLIIIIIIIIZ
Ebene su tektonske ploče…
Sad ce Torabi i Hilmo iz Pivare sa vodom da pomognu
Očekujem Šekiba Umihanica kralja šuplje priče da je vec formirao tim ispred Ukc Tuzla da idu pomoći dok naš narod ceka na pregled po godinu očituj se žvaljo
Da ono ostane na jednoj hiljadi mrtvih...bojim se bit ce mnogo vise
šta je ovo, razorni zemljotresi samo gdje su muslimani većinsko stanovništvo!?
Sad ce ovi naši doktori mobilne timove a kod nas ljudi cekaju na pregled po godinu
Izdaj medunarodnu pomoc ne možete sami