Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On nezna dali bi pisao ili srao ili ides do kraja ili nemoj ni pocinjat
Pojedes vango pa sada povlacis se da nije smjesno bilo bi zalosno
Ovaj meni katalonski hajvan dosta lici na Dudka.Uzdigne i zatalasa narod a onda nema petlje ni jajca da to uradi.
Nova izreka U Španiji: "Otcijepit će se kada se i RS otcijepi od Bosne i Hercegovine".. znači nikad, šmrc šmrc 😂😂
Prosao je Miletovu i Covicevu obuku za referndume. Sad Mile ceka pozitivne rezultate, kampanje separatizma Katalonije. Ali kao i njegovim instruktorima opet je nesto zapelo, pa ni tamo ni ovamo. Kao i kod Mileta, koji sad podmece opoziciju da podjele odgovornost za njegov referndum, posto ga on sam ne smije raspisati.
Pa zna da je prekrsio ustav drzave, morace odgovarati ako Katalonija ne proglasi nezavisnost..Sad je njemu prpa, a ne pokraini..
nemojte misliti da nećete Kataloniju odvesti u pakao, a katalonski narod možda u nestanak
Ti to ono ko milošević hebo ti on sve najdraže
Ista su to govna
Tri fakulteta na koja se upisuje najviše psihopata: pravo, ekonomija i menadžment
Ma jasno je bilo odma u startu da ovaj blefira. Napravio je drami s ciljem da trazi dodadne pogodnosti za Katalonju a i za sebe licno da dobije politicke poene, znao ne i on da od odcjepljenja nema nista.
Bake mu reko- Samo sabur jarane katalonski, a pored sabura dobro dojde i koja vraca zlata!
Za*ebo se, pa sada spašava što može