Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj šuplje.... Ko je pitao narod u Srbiji za Kosovo ili Jugoslaviju za njene članice...
Kakvi su nasi smrdljivi bosnjacki politicari oni bi u parlamentu glasali da se moze odrzati referendum
Za kakav dobar tal, nebi me čudilo da bi.
odcjepit ce se ne samo katalonija nego i baskija :))))) a onaj ostatak nek se prikljuci vatikanu...ko im hebe mater :)))))))
"samo čitav španski narod ima pravo da rješava pitanje teritorijalne cjelovitosti zemlje" Ovo treba pokazati Dodiku.
a BiH je mogla da se otcepljuje od Jugoslavije kao, koji ste vi licimeri
@Gaetano, naravo da nije imala pravo nijedna clanica Federacije,ustav iz 1974.daje pravo na samoopredeljenje do otcepljenja, ali NARODIMA, a ne republikama...i ne pocinje zivot 29.11.1943. tj.tada su odredjene granice republika...i jos glavna stvar, sta ce spreciti lokalnu vlast u pokrajini Katalonija da odrzi referendum, ako to budu zeleli
"..dio građana (genocidaša) ne može ni pod kakvim izgovorom da rješava pitanje teritorijalne cjelovitosti zemlje!", genocidaši u bosanskohercegovačkom entitetu RS, dobro upamtite stav kao naprijed!