Nastavak suđenja 1. marta
0
Karadžiću će biti dodijeljen branilac
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....Vise vole da svije o njima misle da su pederi nego srbi. hej u prolazu, pa covjece bolje je biti i peder nego Srbin! A sto se tice Haaga, to je smijurija. Da dovedu guslara u BiH, presudilo bi mu se kao i Sadamu za jedan dan.
To: fiko Dragi fiko tebi je Raso Dabic dao najbolji scenarij. Srbi se sada po cijelom svijetu ljube 4 puta umjest 3. Zasto? Vise vole da svije o njima misle da su pederi nego srbi. To je tvoja sudbina i scenarij koji zasluzeno zasluzujes.
izvini, u ranijim komentarima vidio sam da pljujes po jevrejima a sad i po nacistima... na cijoj si ti zapravo strani??
previše vremena uspio je zločinac da dobije na vremenu i oteže suđenje.ssvi su u hagu budale s njim treba odmah završiti jer ima dokaza a ne otezati.jadne su žrtve.
@Lejla, Draga Lejla, najbolji scenario za tebe je da umres na Cetnickoj K U R C I N I!
@lazni PIPO ma ti pousi zajedno sa rasommmmm
Ko ne voli Dabic Rasu Nek popusi cunu nasu
Vezano za odluku viseg suda u Banjaluci oko ne placanja IVZ za porusene dzamije: OPERACIJU RUSENJA FERHADIJE DZAMIJE U BANJALUCI VODIO JE VLASNIK KAFEA EX MOMO DZUKIC. KAFICA EX KOJI SE NALAZI PREKO PUTA DZAMIJE. PREDVECERJE PRIJE MINIRANJA JE MOMO DOSAO U KAFIC I NAREDIO KONOBARIMA DA ZATVORE OBJEKAT I DA SAV ALKOHOL, CASE I OSTALO STAKLO SPUSTE U PODRUM. PO GRADU SE JAVNO PRICALO KAKO JE MOMO ORGANIZATOR RUSENJA . KLEO SE U VISE NAVRATA DA CE POGLED IZ KAFANE PROMJENITI... 100% ISTINA i zna se u Banjaluci, zasto ga ne uhapse??
Ne treba ga dati srbima ljekarima , ubice ga ko Milosevica
pa neka doci ce i 1.mart pa vidjecemo sta ce dukela stara izmisliti opet a umrijet ce i karadic i tamo ce mu da sude u dzehenemu u vatri vijecnoj
Ode mast u propast.Ovaj Hag je spreman za kljuc a Karadzic je najsposobniji bravar poslije Tite.Napred i sretno...
Ne vuce njih kreten za nos, nego oni to tako hoce. Probudite se ljudi, cilj Haga je izjednaciti krivicu i sve relativizirati i pretvoriti u \"gradjanski rat\". Valjda nam je to jasno jos od sramne presude Srbiji. Treba poceti opstruirati rad tog suda, ne isporucivati Bosnjake tom sudu i zamrznuti svaku mogucu suradnju zbog sramnih sudjenja i nazovi \"kazni\" srpskim zlocincima.
Kao sto sam reko ranije...here we go again. Sudijama malo para sto su se nabesali
Najbolji scenario za njega je napravljen u filmu The Hunting Party! Tako bi i trebao da zavrsi!
ZASTO IKAKO PRENOSITI U JAVNOST VIJESTI O OVOM CIRKUSU....OVO JE INTERESANTNO SAMO ZA NIVO FUDBALSKIH NAVIJACA..