Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Dr Dabic bundevas je uporan ocito mu sjemenke pomazu da se prisjeti jedinog za njga spasa pa ponavlja ko isparana gramofomska ploca da ga je Holbruk izigrao pa i svakom laijku je jasno da ne postoji niko kao pojedinac niti drzava ili institucija da bude iznad zakona i pravde da te Genocidasu oslobodi zlocina koje si osmislio i cino i tako osakatio drzavu koja ti je dala sve sto si imao u zivotu a njene narode unazdio i posvadjao.Svom narodu/Srpskom-genocidnom/ si nacinio najvece zlo jer je omrznut i platiti ce zbog tebe i tvoje bolesne i sludjene fasisticko genocidne politike.Da si imalo realista i da si svijestan stvari sto si nacino davno bi se otrovao a prije toga javno izvinuo svom srpskom narodu i trazio oprost od zrtvi umjesto sto trazis da te neko amnestira i da opere tvoje krvavo usmrdjele ruke. Prestava sludjenog genocidasa tek tredstoji on ce biti dopuna Zlobi Milosevicu i Sludjenom Dr Sekiju Voji vodji sludjenih VADIKALA. Bolestan narod uvijek izabere bolesnog vodju kome dodju glave ili ga izdaju isti sludjeni i zaludjeni kada ih dovedu i slijepu ulicu u kojoj se sami uguse od sopstvenog otrova kojim su trovali svoje sludjenase i mitolomase. Ziv ti nama bio Dr Dabicu i sto duze bio u eteru da sto vise i bolje naucimo o tebi i tvojoj bolesti kako bi imali adekvatnu dijagnozu a i recept lijecenja Srbizma i Fasizma sto ce trebati novim i mladim generacijama ovih prostora a i sire.
rADOVANE nesreco jedna! Ratni zlocin ne zastarjeva i ne moze te nikakav ugovor osloboditi odgovornosti. Ako ti ne bude sudjeno u Hagu, sudit ce ti se negdje drugo i to zajedno sa Holbrukom ako se dokaze da je ugovor postojao.
ko s djavolom tikve sadi....
Pa svaki ugovor bi trebao imati bar dvije kopije. Gdje je tvoja kopija, Radovane?