Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ste duhoviti .Bolje KARADZIC u Hagu ziv,nego Alija u WC rupi
SRB što se nazivaš tako kad ste bošnjacki pravoslavci znaš da vas srbi ne je.. ni pod tackom razno. Dosad sam vam x puta napisao da mi objasnite zašto krstite scenad kada ih okotite.
Ti nemaš poima.
MI SMO POBEDILI NAJVEĆU SILU TADAŠNJEG SVETA,AUSTROUGARSKU,A VAŠI NAJVEĆI JUNACI SU BRAĆA MORIĆI, \"PALIKUĆE I SITNI LOPOVI,SECIKESE\"-MEŠA SELIMOVIĆ
ZA OVAKVE KAO CIKO, SRB U običajima drugih naroda je da junak izaziva junaka. Srbi su jedini narod na svijetkada naoružana četa ubije junaka na spavanju.To srpsko junaštvo opisano je u spjevu Smrt Smail Age Čengića. Prošla su i dva stoljeća od tog gnusnog ubistva iz mraka a srbi ga još slave kao junaštvo. Naime srbi i nemaju nikakve kulture osim nešto deseteračkih prjesama u kojima se salve srpski \"junački\" napadi iz busija, ali o srpskom bići i kulturi najbolje govori Gorski vijenac Petra Petrušića Njegoša itd. Srpska nacionalna misao smatra Njegoša ocem srpstva bez obzira što je on porijeklom iz Crne Gore. Itd itd itd. SVAŠTA IMA U BOŽIJOJ BAŠTI. AL NEKI SRBI SU SKONTALI I PROBUDILI SE.
Tacno ce rašo da razbuca hag kao i slobo usmrditi celiju,a vi ste i naucili otpjevavati mrtvace.Da vam nebi zapada nebi imali r.krmsku ionako ste bili digli sidro iz doboja kad smo na ozrenu bili.
NEK MU ALLAH DZ.S. PODARI SVAKU SRECU I RAHATLUK.
Živeo Radovane,hvala ti za Srpsku,a vi Turci gurajte se sa ustašama u toj federaciji Koliko ono, 500 ljudi po kvadratnom kilometru,kao u Japanu,he,he.
Sr.Radovan Karadzic je bio a vidi se da je i ostao gospodin covjek ,lijepih amnira,kulturan,elokventan........pravi gospodin nema sta . Takav gospodin je imao posla s bagrom otpadnickom prljavciam smrdljivcima kakve malo gdje ima pa nije cudo da ga bjelosvjesti mocnici okrivljuju sto je s bagrom postupao onako kako bagra zasluzuje . Uostalom nije velikan Njegos zapisao da je POturica gori od turcina.Aaaa samo zamislite kako su turci bili zlocinci ......... Raso ce naravno da izadje kao pobjednik jer nece mu biti tesko istinu da brani.Uostalom videcemo kao i Slobu stosmo videli. Hvala muslimanskom ovom sajtu sto mi daje dozvolu slobodno da se izrazim.Ipak se malo cudim d avi muslimani dajte tu slobodu.Hedan plus za vas muslimane,popravljate se ........
Raso ce da razbuca Haski cirkus kao i Slobo M. Predsednice dozivotni HVALA ti za sve i svevisnji neka ti je an pomoci.AMIN Tvoja Srbadija s Birca slobodarskoga A vi POturice dignite spomenik Slobi i Rasi i Ratku jer nisu dozvoljavali da vam se primereno osvetimo sto ne znaci da necemo ako OPET nasrnete na srbski rod i nasu DIKU Srbsku Republiku. Radovane i Rale legende nase pozdrav od srbskoga vojnika(speciajlca)slavne brigade s Birca.
Kosovski heroju gdje živiš sada?Vi tzv. srbi heroji ste kao ameri izgubite bitku na kosovu kao oni u vjetnamu i onda snimate filmove i pjesme pjevate o tome gubitnici jadni.Nazivaš se heroj države koja nije tvoja DŽUBRO.
ovako obrijan vise lici na tudjmana :S
IMENI JE SUMLJIV. OVO NIJE KARADZIC !
jebem li mu majku cetnicku i ovom konju sto je napisao ziveo radovan dabogda svi cetnici pocrkali, nek mu Allah najbolje prosudi! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ svim cetnicima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa zaboga zar je vrijednost imati kompjuter i TV i sta ja znaam sve vec kad on vise nece svoju nogu pruziti na slobodi to je uzas biti u zatborenom prostoru i onda ce mu se slike redati sta je sve radio i zbog cega mora do kraja zivota gledati u sijalicu zatvorske sobe uzas.