Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim volio sam ga ali kad sam cuo da je pio mokracu i da je imao intimni odnos sa kozom , zgadio mi se.
PIČ.A
@BiH POTISUJEm,jah suda i cirkusa pravde,ubica i zlocinska zvjeri hinjski dopusteno vuce haski sud za nos i radi sta hoce,ovo je jedno ponizenje pravde i zrtvi,poceo je krvolocni milosevic pa su nastavili najveci srbski krvolocni zlocinci,sto vise imaju odgovornosti i krvi na rukama sve vise GAZE i pljuju po zrtvama i pravdi! BiH4EVER:
Mujo kopa rupu, a Haso zakopava. Prolazi čovek i kaže im: Ljudi, nema logike u tome što radite! Oni mu odgovaraju: Ima logike, samo nema Ibre da postavi cijevi, aj ti svojim putem!
Bijedna krvolocna fasisticka kukavica zvjeri necma hrabrosti da pogleda svoje ZRTVE hinjo fasisticka bijedna kukavico a u isto vrijem dobija vremena za NE PRESUDU! SVe NJEGOVE zrtve AKTIVIRAJTE se i trazite da mu se da presuda sto PRIJE,insistirajte na tome da lu se proces NE ODUGOVLACI vec UBRZO PRESUDA! OVAKO samo on i njegovi advokati na svak moguc nacin rade na dobijanje vremena! BIJEDNICI I ON I ONI STA GA BRANE! BiH4EVER!