Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav iz slovenije! Ionako če biti osuđen,tako da je sve bez veze.Ali samo pogledajte,kakve zatvore imaju u haagu.njemu neče faliti ništa više u životu osim slobode.Jeli tako?
Zna on sta radi, to je beogradska strategija, on nastoji da odugovlaci proces jer misli da ce tako pomoci rs-u, jer sto vrijeme odmice rs biva sve jaca i time su manje sanse da joj se naskodi. nadajmo se da nece uspjeti u tome...
ma gde je ova pravda, bre)))) Stvarno smjesan covjek. sve ovo poznato. prva faza: srbi kazu, da je karadzic jedan pojedinac i da se vecina srba distancira od njega druga faza: znatno odgovlacenje procesa, s tim upakovanje go.vana(karadzica) u ljepsi karton poput srpskih(ili na njihvoj strani stojecih) medija. to znaci: odgovlacenje, zato sto \"nema\" pravih dokaza treca faza: srpske i medzunarodne stampe \"interpretiraju\", da nema bas pravi dokaza, sta znaci da karadzic nije bash taaakoooo kriv. to je sve dokaz za to, da smo mi svi nekako krivi i da bosnjaci, ali i hrvati jos vise trabaju da traze dijalog sa cvetnicima. onda se nashi pitaju: sto zaboravljamo? -Pa zato sto citava evropa hoce, da zaboravimo. kontate li sada-seselja evo vec suda neznam koliko godina, ispada vec, kao da je nevin.
Pa koga bi on da mu sudi. Charles Manson?
Razlog: Gospodja Picard je rodjaka po trecem koljenu Jean Luc Picard-a, kapetana Enterprise-a, cija direktiva je (kako je svima vec odavno jasno) ukidanje Republike Srpske.
Opet je nadjen zrtveni jarac,a pravi inicijatori mu se sad smiju ponajvise njegovom pohotnom nagonu za unistenje i trljaju ruke sto su namagarcili jos jednog magarca,suvislo je pricati da nije kriv,po meni je za smrtne kazne,ali on je bio samo izvrsni organ,koji je bio dovojno umobolestan da prihvati savjete od strane mnogo vecih riba u moru.Iste mu trenutno sude,i u nedogledo vrijeme ce se opet naci krvnik i opet hajmo Jovo na novo.Stoga EU FUCK OFF,nista vi niste bolji od ovog monstruma.
truni ziv, tako da ne umres ubrzo
g*vno zlocinacko!!!!!!!