Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Srbija je gledala sve s coska? OPET NAM SOLI PAMET OVAJ HASKI TRIBUNALMASKARADE I SRAMA! A sta je sa Florence Hartman?jel su joj presudili?kak se njoj za presudu zure a ratnim zlocincima ko miosevic,seselj,karadzic nikako da im presude.lopovska lazna banda sudija!
ko se zadnji smije ---- NJASLADJE SE ZASIGURNO SMIJE ! ! ! he he he he ostri nozove barco--- vidice oni Boga dragoga kad nasih 5 minuta dodje na red.
Lopurdo idijote,svinjo,mamlaze. Lagao si nas. Pricao si da ce islama ne stati a slagao si nas. Nisi zavrsio posao. Umri...