Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog je na strani pravednih i neduznih
"Raketa od 100.000 dolara srušila helikopter od 16 miliona dolara. Nije loše"...Ne vrijedi raketa 100.000 dolara, nego ovaj citav sistem...
Raketa od Stugne je 20 000 a ne...
Porezna uprava (HDZ) je blokirao račun BHRT zbog duga od 18 miliona KM dok je RS DUZNA BHRT 63 miliona KM i nikom ništa. Al zato Porezna uprava NIJE BLOKIRALA RACUN SKB MOSTAR iako je bolnica u 2020 imala 69 miliona KM duga! HDZ. Bošnjaci, nemamo većeg i goreg neprijatelja od kat lika, fakehrvata i hrvatske, upamtite
Stari snimak i ovo je bilo prije 30 dana.
Eto sile i đavola Za svaku bolest lijeka ima
Za 16 100 000 $ moglo se posadit puno, puno žitarica i niko nebi bio gladan.
Too Caree😉
Ukide ga ko s kruske.....
I u Sarajevu su momci u starkama i farmerkama tenkove onesposobljavali..
otresose ih ukri ko seljak slinu
Covjece mozes misliti koliko taj rat kosta samo jedan dan a za dalje da ne govorimo, nevjerovatno..
Sreća pa je ovo samo vojna operacija. Za rat će se rusi već bolje pripremiti.
Sura El Bekare - Krava 251 I oni ih, Allahovom voljom, poraziše, i Davud ubi Džaluta, i Allah mu dade vlast i mudrost, i nauči ga onome čemu je On htio A da Allah ljude ne suzbija jedne drugima, na Zemlji bi doista nered nastao! Ali Allah je dobar svim svjetovima!"
Oni rusima helikopter a rusi njima pola drzave srusise, pa ti vidi ko je bolje proso haja
Bolesno.
Svijet je znaci uzalud potrosio 16,1 milion dolara... Umjesto da su ovi napravili helikopter a ovi raketu koji su unistili jedni druge, moglo se mnogo finih stvari kupiti. Mozda i hrane... Al jbg, ko bi onda pokazao ciji je veci.
Zato ja djeci ne dam izaći iz kuće samo kompjuter i igrice.
Zamisli da su nama ovakva naoružanja bila pri ruci, preselili bi konflikt preko one strane Drine. Sada bi bilo Velika Bosna !!!
Bila je crvena strela iz Pakistana, tenkove je bukvalno uklonila sa ratišta vec 1992.
Svedno ne bi znali koristiti 😂
a sve to je snimao neki retardinjo koji nas je uskratio kad je najzanimljivije