Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj gori od fadila. a hoće da bude kancelar
Pa konzervativci i radikali su uglavnom poglupi ljudi
On je pametan, jer je ovo dobra reklama na izborima 😉...Kad se ova vijest u BIH spominje mozes mislit koliko u Njemackoj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je namjerno urađeno kako bi se u slučaju da izgubi izbore oglasio njegov štab i tražio ponovno glasanje. A ujedno je i skrivena reklama. A ovi debili iz glasačkog odbora što samo stoje po strani i ne miču dok gledaju u ruku kako ubacuje pogrešno presavijen listić su priča za sebe. Sve u svemu politika je svuda u svijetu ista. Usmjerena ka kontroli "korisnih idiota".
Bugarski voz?
Ovi luđaci u Sarajevu na 30% nisu normalni!!!
Pa šta, u pm ?
kakvih ba konzervativaca, između CDU-a i SPD-a nema nikakve političke razlike
AIIII GASI SVE!!!!
diskvalifikacija, Orban pobjedžuje 🇩🇪
Dzaba mu je...ja glasao za SPD..
loggy i bog ie za Olafa oso
dobar Marketing i taktika
za zelene
Pa nije mu niko reko kako se papir ubacuje, nemojte bit bezobrazni