Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao jest mi vise dosadilo ovo, i Trump, i Dodik, i Izetbegovic, i muslimani, i terorizam, i klix internet ratnici veliki muslimani s dvostrukim standardima, i separatisti, i cetnici, i one ljige s krsha i kamenjara iz Hercegovine, i homofobi, i Sebija Izetbegovic, i Radoncic... stvarno mi je pun q vise. Je li ostao iko normalan na svijetu?
Niko, samo ti.
sta fali separatistima?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neki dan Trump potpisa zabranu ulaska muslimana u USA iz nekoliko islamskih zemalja. Iza toga premijer Kanade reče da je Kanada otvorena za muslimanske izbjeglice. Danas teroristički čin, koji sigurno nije slučajnost...
Naravno da nije slučajnost, i to kakve veze ima sa odlukom premijera Kanade!!!
Canadian police have charged a French-Canadian student over the fatal shooting of six Muslim worshipers at a mosque in Quebec. Alexandre Bissonnette faces six counts of first-degree murder and five of attempted murder.
Je li vas stid klix, prenijeli ste lazne vijesti koje je pokrenuo neki placenicki portal koji siri dezinformacije! Od silne zelje da budete "prvi" prenijeli ste kako je neko uzvikivao "Allahu ekber" kako vas nije stid stoko prokleta! Ubica je desnicarski terorista, Kanadjanin i nema veze sa Islamom, bagro pokvarena "novinarska".
suniti napali šijitsku džamiju ko da vidim!
Utvrdjeno je da je samo bio jedan napadac i da je Kebecan desnicar.
@REDAKCIJA hvala vam na brisanju mog komentara sa kojim se ocigledno slozila vecina citalaca. Hvala sto ste potvrdili moju sumnju u vase namjere kada ste prenosili ovaj clanak. Aferim
Musliman na muslimana standard
opet ce ameri utvrditi da su napad izveli mahammad,abdulah i mehmed..naci ce im pasose ko inace
Znao sam svega mi. FUJ!
iako sam covjek od nauke, pocinjem sumnjati u teorije zavjera. kanadski premijer jos koliko jucer pozove muslimane koji bi u ameriku, a trump im ne da, da dodju kod njih.. i sad se desi ovo.. bas bukvalno ko naruceno..
Stas drugo nego sumnjat kad si ovca!!!
vazda bošnjo nađe opravdanje da brani terorizam
Desava se.
PRAVOSLAVNI TERORISTA
https://www.youtube.com/watch?v=fRXXmWGdtkk VEHABIJE NAPALE MUFTIJU U DŽAMIJI SKANDALOZNO
PRAVOSLAVNI TERORISTA
Ovo je samo dokaz da muslimani nisu teroristi, nego da su takodjer zrtve terorizma. Moderni terorista nije musliman, bez obzira sto se zove muslimanskim imenom i sto se smatra pripadnikom te vjere. Ako cete ulaziti u dubinu vjere, on je cisti nevjernik. Islam postoji vec milenijumima, a terorizam ovog oblika 20tak godina.
Ova voda nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna.
@neednolog fkt ti nema komentar veze sa mozgom. Klasicni se klix komentator, bez imalo mozga. Rijetki su na klixu koji znaju nesto normalno i razumno komentarisati. Cudo nisi napisao da je ovo teorija zavjere 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za lovu ce ako treba dici i planetu u zrak
vazda bošnjo nađe opravdanje da brani terorizam
Sta se srbadije nakotilo na klixu...jos malo ovo ce postat njihov sajt...tako su se i na indexu nakotili dok nisu ukinuti komentari...sad su vamo presli da vode internet ratove
Znaci ako su Srbi vecina u komentarima, to znaci da je njihov sajt? Daj mi malo tvoj mozak da odmorim.
Šta je tu čudno, pa gdje se može kukavički iz potaje napadati tu su Djikani najbrojniji.
Muslimanima ne treba vanjski neprijatelj.Vi jedni druge rokate
https://www.youtube.com/watch?v=fRXXmWGdtkk VEHABIJE NAPALE MUFTIJU U DŽAMIJI SKANDALOZNO