Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u Rusiji živi preko 20 miliona muslimana, tri puta više nego što ima srba ukupno :)
NARAVNO DA NIJE! Isto bi trebalo da momentalno učine i Muslimani Bosne i Herceggovine, da je pameti, ali ,,cigani oko kuće hodaju,, u Sarajevu se naselilo bezbroj primitivaca za koje se nikada ni čulo ne bi da je politika ispravna ali svako ima ,,svojih 5 minuta,, a ovo je ,,5 mminuta,, primitivaca, polupismenih, umnih degenerika, glupana koji bi sada propovijedali nekakav (bosanskih Muslimanima nepoznat, dalek i nepoželjan Islam, radikalan) islam od koga pošteni, pravi, mioljubivi (zajedno samnom) muslimani bježe. E neće vam proći fanatici, budite sigurni da vam to u Bosni neće proći makar se vi na sve načine upinjali da nas ,,preobrazite,, ali jesmo fini i miroljubivi ali smo i žilavi i UZALUD VAM TRUD SVIRAČI,bolje za vas da se na vrijeme manite ćorava posla.
@Franzzissko da mi je znat čime se ti hraniš? čime se baviš kako bi pomogao svijetu oko sebe. Vjerovatno si izgubljena invidua koja nezna zašto je rođena i šta je cilj ovog života. Kani se fašisto gluposti i okreni se oko sebe i vidi šta radiš, vjerovatno živiš po stresom opusti se i prestani mrziti sve oko sebe doprinesi boljem životu svih oko sebe, a ne pistai gluposti po internetu. Restartuj se, bit će ti bolje
ma puko frajer
Erdogan i Putin za Kurban bajram. http://www.themoscowtimes.com/upload/iblock/dbe/Mosque_Moscow_Russia_Reuters_006.jpg
Muslimanima je spas u Kur'anu- Bozijoj knjizi.....Treba pratiti sunnet poslanika, ali ne fizicki toliko, nego treba biti prije svega dobar covjek.....
@Cavadini Naravno da treba biti dobar čovjek a u čemu je nama Muslimanima spas je vjekovno pitanje. Kur'anu pogotovu svaka čast, poštujem i trudim se da prreviše ne odstupam od božijih načela ali u današnje vrijeme onaj ko se isključivo osloni na ovo što vi tvrdite osta u najmanju ruku ,,kratkih rukava,, Primjer, evo političari-Muslimani, potenciraju da su pravi vjernici ali samo potenciraju, na šta se ovako sramno obogatiše ako se drže načela naše Svete knjige. MAC... sve ove propovijedi važe sa sirotinju kako se jadna i gladna ne bi bunila nego čekala da joj Bog spusti spas a državnici se komotno poslužuju iz državne kase usprkos Božijoj volji. Lijepo je da vi ovo kažete ali od ovoga se ne puni prazan stomak pa bi bilo dobro da vi primjenjujete i živite kako hoćete a da ostali narod ne ponižavamo govoreći im kako treba da žive, svi mi imamo svoj glavu i mozak.
Oni koji hoće da znaju već znaju a oni koji neće njih i ne zanima nekakva kampanja ruskih muslimana. Uostalom kad se odbije filozofija jasno je da je svaki radikalizam izašao iz nekog interesa a da su religija, nacija, rod i slično iskorišteni samo da naprave nekakav filter za podjelu. Da znamo tačno koga ćemo ubijat i ko će nas ubijat. Ne moš baš naložit više ljudi na ideju da treba pobit sviju.
Vrhovni muftija Centralne duhovne uprave muslimana Rusije Talgat Tadžudin pozvao Putina da Rusiji propoji Siriju, Izrael i Meku. https://www.youtube.com/watch?v=ArI4b3E-gE0 Šala i pošalica sa ovim marionetama.
Ne znam za vas meni više lici na nekog popa.
https://www.youtube.com/watch?v=aER_iT4HODQ Ovo je islam (:
IDIL nije islam, a i dr Jekill kaže da on nije mr Hyde ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25041/sb_otkriva_sta_su_istrazitelji_pronasli_u_kuci_enesa_omeragica.html Allahu Ekber na okviru municije i ISILove papire.
Kakva komedija, posebno kad se uzme da i u samoj Rusiji ne postoji separacija drzave i religije, kao i zastrasujuci uticaj ruske pravoslavne crkve na politiku Kremlja.
islamska vjerska zajednica Sverdlovska u saradnji s Odjelom teologije pri Uralskom univerzitetu. Ona će biti uručena imamima, učiteljima, profesorima i studentima u visokoškolskim vjerskim ustanovama. Oki a da li su muslimani oni civili sto ih rusi ubijaju iz aviona.Cuj islamska zajednica sverlovska