Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SS I WERMAHT su mali macici za ove sto mi imamo
Hoće li crvenkapica i za njih misu.
To su velicanstveni Njemci. A Srbi i danas, 25 godina poslije zlocina, pljacki, silovanja po Hrvatskoj, BiH i Kosovu, kazu da su za sve krivi CIA, Nemacka i Vatikan. Srbi su narod koji ne priznaju zlocine a ponose se njima.
Drug Staljin je bio zahvalan nasem voljenom Fuhrer-u sto je ubijo Jervreje, kulake, inteligenciju i burzuje. Fuhrer je odradio poso pa se drug Staljin nije moro mucit
Amerikanci su pustili da izgladne 1 milion zarobljenika nakon rata #Rheinwiesenlager
kada su austrijom i njemackom vladali komunisti...odakle hici od jednom onoliki milioni za onako skupe predizborne kampanje da skine komuniste...da li je dobio na kladionici ili mu je milione poslao neko kome su komunisti smetali...pa im se poslije brkica oteo kontroli...daleko bilo da sam komunista...nego pitam onako jer sam nepismen i nemam ni ni dva razreda osnovne skole...
Ljubo Miloš zapravo je bio možda i najgori u toj manijakalnoj konkurenciji. Bio je Luburićev rođak. Rat ga je zatekao kad je imao samo 22 godine i Luburić ga je od prvih dana uzeo kao svoju desnu ruku. Postavio ga je za upravitelja Jasenovca već u oktobar 1941., tako da je baš njemu zapalo da u Jasenovcu pazi na Mačeka.
A stari HSS-ovac posle pričao da je jednom prilikom pitao Miloša zar se ne plaši Božje kazne zbog svih tih zločina. "Ništa mi ne govori. Ja znam da ću goreti u paklu za ono što sam učinio i ono što ću učiniti. Ali ću goreti u paklu za Hrvatsku"
Zato je Njemac to sto jeste, a smrdo, mošnjo i kurvat je goli jad.