Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAOO MIKI. ZAOKRUŽEN PROCES . MINOBACAČI U TRAVNIKU UPALJAČI U GORAŽDU A GRANATE U KONJICU.
Eto niko ne zna da S. Arabija to radi. A taj direktor bi trebao krivicno odgovarati radi odavanja poslovnih podataka. Neka ode u Švedsku pa pita nekog penzionisanog direktora gdje je su bofors topovi zavrsili ili gustaf anti pancer rakete.
Treba direktno prodavati, bolja je zarada
Teroristi poslali teroristima. Šta je čudno?
delu - za terorizam 1992 - 95 osuđeni su Srbija i Hrvatska, jel tako!
Lud je onaj kojeg ovo cudi
@pantera101 U pravu si,desnica jaca sa razlogom u europi.Nacisti jacaju.Dosadio im rahatluk i mir,sad bi da se rokaju.U Bih su svi siti rata.Dok je svjet zivio i uzivo,mi smo se rokali.Ali brate sa razlogom.Srbija je povela ratove,prvo Slo.Hrv.pa Bih.Sem sto je u Bih imala puno vise pobunjenika,nego u Hrv.da ih iskoriste da napadnu sopstvenu zemlju i komsije druge vjere
ovo za bosnajcke minobacace je istina...napravili su ih da mogu pucati sa tvrdih podloga jer su ih postavljali po sarajevskim zgradama...najvise bolnicama,skolama i vrticima....a cesto su ih stavljali i na kamione....tako su iz sarajeva granatirali i izazivali srbe oko sarajeva...istu takvu taktiku koriste u islilu ali to ne cudi jer su se svi isliovi komandanti ucili u bih kod bosnjaka....potpuno ista strategija ratovanja....
Dobrica Cosic...hahahahaaaa
@SrbendaDry Stavim ti mamu na tvrdu podlogu pa je okrenem pa joj onda lahgano ispalim granatu direkt u tvrrrrdi pakaš.
Sta je ti cudno? Pa ptice na grani znaju kako Ameri uvode demokraciju naoruzavaju teroriste onda se ti teroristi osile i rade to sto rade. Saudiska Arabija strateski partner Amera to znamo i znamo kako teroristi dobiju nauruzanje i preko koga.
Veliki americki saveznik SA naoruzava teroriste. To dovoljno govori o tome ko je USA, koga podrzavaju i za sta se zalazu.
Pentagon i 2,2 mlrd dolara za oružje u Siriji – Opet u igri Srbija, BiH i Hrvatska https://www.occrp.org/en/makingakilling/the-pentagon-is-spending-2-billion-on-soviet-style-arms-for-syrian-rebels
Dobre ba ove rore, mozel se koji komad privatno kupiti ono za, nedaj Boze ?
bakir se hvali nekim napredkom namenske u fbh i odlicno sto razvijate namensku.pomislio bi covek da su to ne znam kakvi rezultati i proboj na svetskom trzistu oruzija.onda pogledas prosto statistiku i vidis da samo jedan prvi partizan,izvozi ko cela namenska fbh vrednosti.
Izvozi istim tim saudijicima ha ha
Pa sad vise nije ni cudo sto su zijanili
Puna podrska u razvoju namjenske industrije i prodaji svakakako, ako necemo mi ima ko hoce ...tu je srbija itd itd..
Hrvatski VBR u rukama Al Nusre (Alkaida) Learning to fire the Croatian RAK-12 (Aleppo) https://youtu.be/rhCFecN-M6A