Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolazimo svaki dan na pocetak scaki dan novi dan svaki dan nova odluka ali jedno ostaje interes a to je ulje i gas a pogotovo dolar u kojem se trhuje
Samo jedan napad i razvalili vazdusnu bazu,hahaha.Moj Assade sad si kihn'o.Razvalice te Trumpston samo tako. Ah,udri Doni ovog kasapina,tomahavk ti se pozlatio!
A gdje su sad one price kako tamo Amerikanci ne smiju napasti. Kao Rusi imaju tamo s400, gdje je sad taj s400.
Nema veze sta je pricao 2013,neka je on sad opleo po Basharu i pokazao otvoreno Rusima ko je glavni. Bice zanimljivije puno sad gledati Ruse koji su sebi umislili da su opet sila postali. Sad ce biti lupanje pravo.Sirija je odavno izabrana za mejdan gdje ce se natjecati ove dvije sile. I nije ovo odluka Trumpa,to je odluka i kongresa i naroda Amerike koji nemaju neku pretjeranu ljubav prema Rusima.Svaki drugi stanovnik Amerike ce ovo podrzati.Samo protiv Rusa i sve je opravdano.
Pa što ne napadne Rusiju kad je "glavni". Lako je na malim zemljama demonstrirat silu, Takvo razmišljanje kao tvoje je najopasnije i za ove prostore gdje bi ti, kao i mnogi drugi, pristao da se boriš za SAD (ili Rusiju) u svojoj kući.
@sustina Pa eto jak je putin,ljut razocaran...Zasto on ne uzvrati na ovaj ocigledni samar?
Nije iskljuceno da su Saudijci i platili da se ispali nekoliko raketa. A opet, nije iskljuceno da je Trumpa zaista pogodio snimak djece koja umiru. Bilo sta da je razlog, dobro je da se i Amerika umijesala. Ovo ce definitivno doprinijeti da se nadje neko rjesenje za Siriju. Mene sto se tice, moze bilo kakvo, samo da ljudi vise ne ginu.
Sad ide brzi rasplet....
@anamoon ovo ce natjerati Ruse da se opet vrate gdje im je mjesto. Znali su oni oduvijek da postoji jedan gazda, ali je Putko iskoristio Obaminu neodlucnost, i na tome gradio mit Russia reborn. Za uzvrat, da ne bi ispali apsolutni gubitnici u cijeloj prici, Amerika ce im dozvoliti da zadrze Krim, uz uslov da se povuku iz istocne Ukrajine, i da zadrze bazu u Siriji. To ne kosta puno, a stvari vraca na svoje mjesto. Americki policajac je pokvaren, ali je ruski mnogo gori.
lako je pricati po tviterima i glupostima , ali kada imas priliku da osvetis smrt 20 nevine djece - onda vjerovatno nesto proradi u covjeku ... cak i u ljudima poput Trumpa
Covjek je fakat emotivac, to se da vidjeti po tome kako impulsivno twituje. Moze nam se dopadati to sto propagira ili ne, ali da nije srcan tip, to niko ne moze tvrditi. Ipak, on je jedan veliki idiot na celu jedne velike zemlje, a to je opasno!
samo glupost napravio, ako ostane na ovome
Dosljedan u stavovima ko Milorad, Dragan i Bakir.