Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa opa prpa.... neka neka ... use nase podase. Uće Ukrajina do Kurska uskoro!.
Pazi da nece, izvuku li previse zivaca Rusima, sravnice im 2 grada sa zemljom i ide kapitulacija odmah
@Kurgan moj Kurgane, lako je sravniti grad tamo gdje se niko ne brani, a evo već godinu dana se Ukrajina vrlo dobro brani, a neke su krajeve i povratili. Ruski problem u ovoj bezočnoj agresiji je isti problem koji su imali i Srbi, a to je manjak morala. Ljudi ne žele da zauzimaju tuđe teritorije i ubijaju stanovništvo jer su to pogrešne premise.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
2 vojna sila
Najveća laž i zabluda u koju smo vjerovali 🥲
ohooo rokaj brate, ti mene mozes, a ja ne da tebe ne mogu, nego kao ne smijem ni odbranit svoje...e pa nece da moze...branit svoje i poslat im ponekad cestitku...za pocetak...poslije malo vise...
Jos malo...vidjet cete jaukanja kad im Ukrajinci Krim uzmu..haha
Sta se čude... i trebaju da bombarduju Moskvu... aBd I počnu ubrzo
Nažalost, nasjeli su na Američku igru i EU i Rusi i Ukrajinci, svi gube osim SAD-a.
Samo se zajebavaju sa putino da ovaj potgne za nuklearkama.imali ovde iko normlan
Baterija popustila na hladnoći
Taktika stara koliko i civilizacija, kad nemas razlog za napadat- izmislis ga.
Malo se teren ispituje
Ovo su nacisti ispalili na Zagreb pa greskom otislo za Rusiju
Tuaps i Adigej
Samo ovo ce jos vece belaje praviti sto su blize moskvi vece su sanse da svi zarate
Propaganda. Laž. Dizanje morala.
lijepi strah
Oni na sve nacine pokusavaju natjerati Ruse da roknu nuklearku negdje na Ukrajinu i pitanje je sta ce se desiti nakon toga
gdje su oni to prije rokali nuklearke, osim što prijete kao kakve tetkice. Osim toga, pitanje je u kakvom stanju su te silne nuklearke kod kojih se nuklearno punjenje razlaže nakon nekoliko godina. Vjerujem da bi mnoge od tih raketa bile uništene iznad Rusije, prije nego li bi imale vremena da padnu na neku suverenu zemlju.
Bla bla bla nece se to nikad desit