Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se samo sjetim nedavnog rata u Siriji i pojedinaca zaluđenih iz reda bošnjačkog naroda koji su sa sobom vodili cijele porodice u Siriju i ratovali protiv Assada. Mračna epizoda novije bošnjačke historije, ne ponovilo se.
Ovi Britanci su najveće gnjige koje su ikada hodale planetom. Ne samo da su oni bili ti koji su svojevremeno vodili ratove radi svog opijuma nego sada optužuju Siriju za nesto ne dokazano koju su bombardovali, drže djelomično okupiranu, pod ogromnim sankcijama da čak ni antibiotici ne ulaze u zemlju (nisu čak ni nakon zemljotresa slali pomoć)
Fake,fake...
Alkohol je najubitačnija droga,majka svih zala.
Eto i tamo gdje su mzslimank..sramota
A sta drugo sirija da izvozi.
kad ti amerika uvede demokratiju samo to mozes i raditi
Čim se stanje u Siriji počelo normalizirati pojavili su se ovi tekstovi.
Kako je britansks vlada dosla do te procjene??? Pa tako sto ona ulaze novac i vlasnik je 1/1 laganiniii
Pa nije SAD dzaba bacio oko na siriju.
Mislis rusi, SAD je davno napustio Siriju...
Nemaju vise zbog cega da ih ugnjetavaju pa su poceli da im namecu i ovakve nebuloze...vi koji vjerujete u ovo ste najveci glupani
Ali, pazi ti samo, "sirijski rezim i saveznici" proizvode i distribuiraju drogu. Izvor - rekla Kahala MI6, kada treba ocrniti neprijatelja.
Baš sam se neki dan pitao od čega živi ratom opustošena Sirija. Hvala klix na odgovoru.
Ajmo jedan komentar protiv vlasti, bivše ili sadašnje, čisto onako jer smo napaćeni.
Pa to je to, bobaju te da moreš rintat što više za što manje pare, i onda kad su vidjeli da je štetno, rikverc. a vi kmetovi i dalje nabirajte produktivnost i ne zaboravite zauvijek ostati trijezni, sretni i nasmijani.