Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U naslovi uništen, u tekstu oštećen. Prošli članak ista stvar. Plus "najvjerovatnije" je bio A-50U? Fantomsko novinarstvo.
Prenose vijesti od stranih agencija koje isto tako ne znaju. Nista cudno. Nije valjda da mislis da su bili na licu mjesta?
Niko ko Partizani.Pencilin fašistima 👍
@Frojdd Nisu sigurno nazzi rusi
È questo il fiore del partigiano», o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao! «È questo il fiore del partigiano morto per la libertà! I ovo je cvet partizana, o bela ćao, bela ćao, bela ćao, ćao, ćao! I ovo je cvet partizana koji je umro za slobodu.
Bjeloruse zapad neće podržati jer nisu uspjeli svrgnuti svoju diktaturu kao Ukrajinci. A Kremlj ima plan da im uzme samostalnot.
6 dronova je krenulo u napad.4 su oborena na granici by,jedan je oboren na samom ærodromu i pao na servisno vozilo,a jedan je uspjesno pogodio parkirani avion.explozija je dalje napravila pozar
jedna od onih prica koja se nije desila
Bosanski Srbi na aparatima🤣🤣
Bosanski pravoslavci*
Ljudi ginu, a kvadrat stana vrtoglavo raste. Logično!?
Čekamo slike ili sateliti
Bravo partizani tucite četnike gdje god stignete, to je polu divlja krvoločna rasa.
Dokle Putin dovede Rusiju, nekada pojam slobode i junaštva, da se počinju dešavati diverzije partizana, koji će još malo i ustanke početi dizati na okupiranim teritorijama Ukrajine, Bjelorusije, Čečenije, Moldavije... Hej ljudi, partizani u 21. stoljeću!
Po šumama i gorama, naše zemlje ponosne, idu čete partizana, slavu borbe pronose! Neka znade dušman kleti, da će kod nas slomit vrat, prije ćemo mi umrijeti, nego svoju zemlju dat! Crne horde nas ne plaše, krv herojska u nam vri, mi ne damo zemlje naše, da je gaze fašisti! Zgazit ćemo izdajice, i prihvatit ljuti boj, spasit kuće, oranice, oslobodit narod svoj!
Ukri su upravo objavili Belorusiji rat a ovi idioti od novinara to proslavljaju
Partizani?
Imamo naciste, jihadiste, sotoniste, sta fali Partizanima?