Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta su dijeca brutalnija nego odrasli, nemaju razvijen moralni i etički sistem, ali tamo ga nemaju ni odrasli afrikanci. Svi su uz to nepismeni, zadojeni vjerskom ideologijom, strašna kombinacija.
“Potpisane brojne deklaracije da bi se spriječilo regrutovanje djece u vojsku”? Još vam samo fali Inzko da izrazi zabrinutost pa da kažete da ste sve pokušali da to spriječite.
Ajde djeco Jugoslavije, bilo vam je onomad normalno gledati Boska Buhu, a sad se kao zgrazate kad cujete ove vijesti, hipokrizija na kub
A šta trebaju ova djeca, da čekaju da im krščani koji su im kolonizirali države i ubacili to zlo od vjere-krščanstva, urade ono što rade muslimanima u Centralnoj Afričkoj Republici? Da im jedu organe i da ih vuku mrtve kroz ulice? Da ih pretvaraju u robove? Da ih ubijaju kao što su ih ubijali u sjevernoj africi? Maknite kolonijalnu vjeru-krščanstvo iz afrike i taj dobri narod će da procvjeta.
kad nisi obrazovan makar i malo desi se ovo.
Mentalni sklop pecinskog doba
Islam kao velika jednobozacka religija apsolutno veze sa ovim nema.....islam ne propagira ni silovanja, ni klanja, ni genocide, ni bilo koji od uzasa koji se desavaju po planeti.....islam je divna vjera, a uzas su oni koji nose muslimanska imena i rade sve to sto rade pricajuci da to rade u ime islama
Najbogatiji kontinent , Afrika! Ujedno i najmnogoljudniji. Većina komentara vezana za posljednične probleme i krvoprolića. Šta je uzrok ? Vijekovima izrabljivan od kolonijanih sila. Sad podmićivanja. Pogledajte kako Shell zloupotrebljava lokanu vlast. Vjera je samo oruđe koju su iskoristili veliki da bi kupili kajmak od malih i razjedinjenih. Imamo primjer i iz naše okoline. Pametnom dosta. Glupani nek lupaju minuse.
Žrtve manipulacije u režiji zapadnih leftarda.
Nepismena djeca ispranih mozgova i živi će biti do kraja života nažalost
Takvi će biti do kraja života Lapsus L
kad prodje rat bit ce krimosi
Pezić i Musa ispiraju mozak nakaradnim tumačenjem vjere, eto kako nastaju ovi kreteni!!
Moja preporuka, Netflixov film Beasts of no Nation. PS. Zašto Ameri ne pošalju trupe u ove zemlje??
Čudno. Samo u islamskim drzavama ovo se desava. Religija mira. I onda nam ih izučene šalju prema Evropi. Nije čudo što se desavaju silovanja i ubistva gdje se oni nasele. Čekaju nas opasna vremena. Pripremite se.
Samo neka zapad napusti islamske zemlje i necete cuti za ove ljude
Daš majmunu pušku i on krene da rafala na sve oko sebe....ko na onome videu sa YT.
Ne mogu razumit, kako neko pusti svoje dijete, da ide ubijati svoje vršnjake (mislim i na staronje). Niko me ne može ubijediti, da oni prakticiraju vjeru, bilo koju, i da u ime vjere ubijaju.