Raste napetost na poluotoku
0
Južna Koreja će izvesti najveću vojnu vježbu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAVADI PA VLADAJ
doslovno traze da ih ovi napadnu... nek se onda zhale upravi vodovoda...kad im sravne sa zemljom seul
treba ubiti laserom u glavu onoga tita na sjeveru, pa onda sprziti proletere nuklearnim oruzjem, tako da tolika oluja bude, da sjeverno korejske rakete ne mogu poletiti. ubi djavole socijalisticke
bit će to vježba koja će trajati najmanje 8 godina
ma da se hoce porokat stoka glupa ali da se niko sa strane ne mjesa pa da svjet malo odahne dusom...
sta je ono rekla baba vanga??...D:
jedina sila koja se moze suprostaviti ovom zlu je dobro
juzna koreja uvijek vala vise provocira nego sjeverna
Bravo Don. Amerikom vodjeni Juzno Koreanci ce izazvati rat i u tom ratu izgubiti, mada ce na kraju vjerovatno proglasiti pobjedu. Bice mnogo zrtava, rat u bosni je smijesan sta ce se dole izdesavati. A sve to jer je kriza na zapadu, slicna istoj onoj krizi krajem 80tih kada su izazvali rat u exYu. Vidite, filozofijom baterflaj efekta, najlaksi nacin da se posrnula privreda neke velike zemlje popravi jeste da se unisti privreda neke druge zemlje koja je na svom uzletu ili vrhuncu. To se desilo nama, to ce se desiti njima. Ko god misli drugacije je u velikoj zabludi.
Traže belaj i sad su ga sto jest jest i zaslužili!
ma pobite se sve do zadnjeg
Samo kuhajte...