Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Išijas jačine 2,3 promila.
ahihihihiihihihiihihihiihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eeee jadna Kolinda ima hronični išijas
Isijas iz flasice. :)
Išijas nažalost ne baca UNAZAD kao Junkers! Samo savija i otežava kretanje ! A ko baca UNAZAD zna se , a i vidi se.
Pa naravno, to je bio išijas, a koliko je taj išijas bio jak ne samo da mu je uveliko otežavao kretanje već se on začuđujuće osjetio svojim neobičnim mirisom i preko zadaha Jean-Claude Junckera što bi mogli da potvrde i prisutni svjedoci koji su bili oko njega.
Mrcina uvjek pijan,
Eto izgovora za sve one koji se oleše pred granapom,pa ih raja donese kući i istrese u hodnik:"nisam pijen bone Zumro,ovo je išijas.Biće vako i sutra,zato tražim malo poštovanja."
Nemožeš biti pijaniji od mene da se yebbeš
Barabo