Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi jevreji u doba kad ih niko nije gotivio dozive holokaust , genocid i etnicko ciscenje i cijeli svijet su okrenuli zbog toga. Holokaust je u svim udzbenicima svijeta cak i tuzbu naplacuju zbog holokausta. Nama se je desio genocid i mi ne mozemo u drzavi nasoj da ga priznamo a kamoli sire, ili sta povodom toga uradimo....
jebeno židovi taj holokaust još iskorištavaju u svoju korist. srebrenice se za desetak godina neće niko sjećati, a kamoli obilježavati. i bošnjaci i muslimani i cijela bosna može to pametno iskoristiti al glupi jbg
U Beogradu je posebno bilo tuzno.
Prvi Judenfrei grad u Europi.
..tacno, još poletili fireru da se pohvale.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bosnje prije: http://www.xxzmagazin.com/public/ck/uploads/images/2017/02/810xauto/505b0c168b8402f6b1342ff69d22fdc1.jpg Bosnje danas - u sred Srbije: https://xdn.tf.rs/2014/09/08/Novi-Pazar-zelene-kosulje-5.jpg Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki antifasisti.
https://xdn.tf.rs/2014/09/09/Handzar-Divizija1-670x447.jpg
gdje su oni debili sa nije ih Hitler dovoljno ubio, zivjela Palestina
i dozvolili ste da se to ponovi
Postujem Jevreje jer su vrijedan i posten narod. Naravno da govorim o starim, dobrim Jevrejima - narocito Hristovim Jevrejima. Nazalost su cionisti profitirali na Holokaustu kao nika, a ne obican Jevrejski narod. Milion Munira - sto se tice profita na kostima svog naroda - se ne moze mjeriti na profitu koji su cionisti dobili na racun obicnog naroda.
Sad ce Bosnje sa IQ 80 početi sa komentarima sve ih treba pobiti, hail Hitler.
Hitlerov idejni vodja je bio Jeruzalemski muftija. On je stajao iza handzar divizije. Naravno da bosnje svrsavaju na pomen Hitlera, Jeruzalemskog muftije, Alije ustase mladomuslimana, handzar divizije, Pavelica i slicnih stvari. Od osmanlijskih konjanika, do hrvatskog cvijeca i ustaskih koljaca i na kraju i do arapskih ulizica. Da se vanzemaljci spuste na zemlju, prvi bi im se priklonili i tamanili narod uz njih.