Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze on nikako biti najsiromasniji predsjednik.. kada je bogat u dusi
Bananko.....Svaka cast na komentaru, on je puno bogatiji nego i jedan drugi predsjednik. Prava snaga covijeka je u nepokolebljivoj, spokojnoj teznji prema dobru koje covijek odredjuje u mislima, izrazava u rijecima, i sprovodi u djelima.
pa to to, o tome ti ja pricam
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mujica , legenda ....
a prvi put cujes za ovog covjeka
haj sto je mujo, al mujica u po latinske amerike, i to jos presjednik. nema dje nas nema.
Eh Mujica jarane i ti si svoje odsviro.
Cim neko pomene SDA i Bakira negativno pucaju lajkovi. Jebem ga pa ko je glaso za njih nikad mi nece biti jasno.
Selo jerane ;) i ovi koji su se uhljebili po drzavnim firmama za odlicne plate.
Mujice, dragi Mujice :) , sad kada se više ne možeš kandidovati u svojoj državi, hajde malo dođi u BiH, pa nauči ove naše kako se to radi. Mi smo ti dragi Mujice siromašni, da ne možemo biti siromašniji. BiH, je kleknula, na koljenima je. Ovi naši pokušavaju sa transfuzijama MMF-a, kojekakvim kreditima, poskupljenjima, ali našoj BiH je poslije tih transfuzija, kredita i skakanja cijena sve gore i gore. Slijedi joj propast. Ako ne možeš doći, a ti pošalji upute našoj Vladi Ja znam da bi njima bilo teško da se odreknu svog bogatstva i svih privilegija koje imaju, ali ako vole svoju otadžbinu, možda te i poslušaju. Do dkorog viđenja, silent lady :)
Draga silent lady,lijep komentar kao i obicno.Ja mislim da postoji negdje kontakt predsjednickog kabineta na internetu preko drzavne stranice Urugvaja.Na tako lijepu poruku bi sigurno dobila neki odgovor.Prevest na njihov jezik naravno :)
Mujica mozel se glasat za tebe?
Ko nas Bakir mashala huhahahahahaaiahahahahaahahahhahah L:))))))))))
eh kad bi I Bosna imala svog Hasu Mujicu... (Jose Mujica= Hoze Muhika)
Rodjen u Stuparima.sad sam u malo vecem selu.
Povratak malog Mujice u BiH.
Kod nas sve nesposobnjakovic do nesposobnjakovica, Dodik, Covic, Bakir... ne zna se koji je nesposobniji, a hoce da budu vodje...
Zlogumdzija-Vid levata,ovaj ne bi imo n isupu na Poljinama!On prcjednik?!Amir Zukic,majcina glavica,je Bil Gejts za njega!
Covjek je sposoban napravio veliki rast i ne hvali se. A Mile nesposobni stalno se hvali, a narod mu kopa po kontejnerima.
Ovakav čovjek i predsjednik je domen naučne fantastike za ove naše prostore
mujica kandidiraj se na nasim izborima...!
Mali Mujica stigao i do Urugvaja.... aaa
Al ja mislim da bi nas fahro izvuko da je dobio na izborima. on je skroman, nema dalje