Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj laže kad zine.
I šutio ti evo godinu o tome???Bježi ba žuti...
on nije smio kriti od javnosti ovakve prijetnje (ako su uopšte i bile upućene), jer je to nacionalni interes.....tako da mislim da lagi..... :(
samo muslimi i ortodoksi zajedno mogu stediti zapad -bagru
SMRT Putleru i onima koji ga simpatišu !!
Putlera upucati ko kera i baciti ga u jamu !!!
gotov je kepec!
Putko će na kraju biti brutalno silovan i obješen da visi dok se muhe skupljaju na njegovu krepaštinu. Tako će okončati svoj bijedni život ovo nakazno stvorenje.
Ko još budaletinu kepeca Putlera-nakazu shvata i doživljava ozbiljno ?????
Sta ti mislis o toj inteligencije ruskog predsjednika, pa sad se ne cudim ovome dodiku da nako laje, on je 19 x manji rang, zamisli predsjednik zemlje rusije kao balavac se ponasa, odmah poseze za raketama i prijeti, valjda je vremenom skontao da i ovi drugi mogu za minutu da rijese sve.A od dva zla ipak je eu i amerika bolje zlo.
E cuj treba mu samo minuta. Ma samo da ga malkice pristavi.
Zeljan paznje!
Jeste li vidjeli kako nacisti pale svetu knjigu po Danskoj i Svedskoj dok Ameri sredjuju Bakirove ahbabe iz jedne blisko istocne zemlje?
Kad tad Kećo kad tad.
Englezi lazu vise nego rusi.
Putina će izvući iz zemunice ko Sadama Huseina. Moraće provjeravati lampom je li to on ili dvojnik.