Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vodi ratove to sigurno pripremite se narode za nove ratove Jupppiiii
@ZmajLjubavi vodi ti svoju USA, pusti ba svijet, dosta vas je
Gospodo islamizovani Srbi, ovo vam samo znaci da ce biti rokanja po muslimanskim zemljama.Speremite se da prihvatite jos par desetina hiljada vase brace.
Znamo kako to izgleda kad Amerika vidi svijet. Ratovi, vori nebo gori kamen... Razna "proljeća" se bude, zemlje propadaju u haos...
@sjooo Ovako oni vode svijet https://m.youtube.com/watch?v=bntsfiAXMEE
@sjooo a vidiš kako je kad kinez ili rus vodi svijet. 4 godine trump je bio pasivan a ovi su radili posao i jesu ga uradili svaka čast - evo korona sjebala cijeli svijet,narod umire a u kini od maja nema slučaja virusa!? Neka se vrati svjetski policajac ,bolje i on nego ovi iz azije
Ko se ba vratio? I ako uspije pobjedit trrba vrsit torturu nad demokratima sve 4 godine kao sto su oni neosnovano vrsili torturu nas republikancima.Stoka pogana cionisticka.Mrs u podrum!
Hoce se opet slaviti sa Americkim zastavama po BiH kad krene bombardovanje 7-8 muslimanskih drzava
Gospodo islamizovani Srbi, ovo vam samo znaci da ce biti rokanja po muslimanskim zemljama.Speremite se da prihvatite jos par desetina hiljada vase brace.
Svako toliko treba ponekog izrokat. Slozit ces se sa mnom da je bombardiranje recimo Srbije bilo opravdano. Na sta bi licio svijet kad svi radili sta hoce.
Ma joj duse drage opancari i kamenjarski srbi, kako se oni brinu da ce Biden bombardirati muslimanske zemlje. Iako mrze muslimane oni se brinu za njih. I kad neko kaze da su djikiji i uzpovci govna
Bajden je stari CIA agent. Neprijatelj broj 1 - komunizam, samim tim i Rusija, jer Amerikanci još misle da postoji SSSR i da tamo vlada komunizam. Neprijatelj broj 2 - arapske zemlje i islam. Sreća, pa Bosnu ne povezuju sa islamom, jer je u Evropi.
Cuj amerika spremna da vodi svijet. To je srljanje ka propasti. Oni koji diktiraju tko smije a tkl nesmje imati bombu. A isti su je bacili na japan
Vodi svijet tako sto nameće pravila i ubija civile da bi prihvatila nametnute zakone Itd.
Sjećate li se vi kada su djiksoni likovali sa Trumpom i išli mu na inauguraciju. Sjećate se one Željke kad se slikala u masi u raji. Meni jutros pade na pamet kako su jadni i bjedni
...preuzmite vodstvo gospodine predsjednice,nestrpljivo vas cekamo!!!
kakav ego - da vodi svijet - mater vodi
Sacekaj, zar nije red da BiH povede svjet. Ne samo da smo sveta zemlja vec nam je i cetvorka pobjedila. Mali Drasko isto.
Riješite vi svoje probleme sa beskućnicima, kriminalom, skolstvom, zdravstvom i prodajom oružja kao da su kifle u pitanju, pa onda da budete svijetu za primjer.
plus rasne netrpeljivosti, i prosipat pricu ostalima o demokraciji
He što bih volio da neko Ameriku ošamari, pa da 50 godina bude mirno stanje u svijetu vidi se kroz istoriju, šta su sve radili, licemjerni su eto šta su ovaj Biden je seronja iskreno, njima lični interes je u glavi,zanima ih kako da oduzmu i ono malo. Dolaze migranti zahvaljujući ovakvim ljudima kada rat pokrenu.
Bas ces ti da vodis svet. Ne znas sta si doruckovao.
Znaci mogla bi pasti uskoro neka drzava. Koga li ce tursku ili iran vidjet cemo..