Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel Vučić morat vraćat ključeve znalse šta?
@neko.iz.mase Ma neće jos ce Dodika skinuti sa crne liste:P
Sa crne liste na crvenu listu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BIDEN POBJEDIO!!!! Bravo!!!
Biden uzeo Michigan, gotovo je, Biden je novi predsjednik, srbadija na aparatima
Biden pobijedio, islamizovani Srbi u delirijumu. Dodika skidaju sa crne liste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nas i demokrata 75 miliona 🇧🇦🇺🇲
Ako Biden pobjedi pitanje o Kosovu je zavrseno!
Zao mi je Srba kojima je sve islo za rukom do kad su mogli ali u ovim momenatima tesko sta vise da ce radit !
Svrbi na aparatima
Ako Biden pobijedi mi mozemo ocekivati da SAD pokazu vise interesovanja za probleme koje nam prave krvolocne gramzive komsije ali i domaci korumpirani politicari. Vjerujem da ce Mirsad H. iskoristiti bliske odnose sa ovim covjekom kako bi pomogao oko navedenih kočnica napretku ove napaćene zemlje.
Tako je i u nas pred rat bilo .. Sva sela izasla da glasaju
Nema legimitet, nije iz HDZ-a. Džaba mu.
Cestitamo gospodinu Bidenu, novom predsjedniku Amerike.
@zavaljivacodvaljivac...moras popit terapiju,jer jucer si mislio da si Napoleon, danas mislis da si Biden, a sutra ces mozda misliti da si Hijavata.
i opet ce Trump pobijedit - ah sto ce komunjare plakati i onda krenuti spaljivati gradove
https://youtu.be/SqBnAY26UuQ trump dobio izbore
@gooUser1600609540 ne otvarajte link, pogledajte hostname ;)
https://youtu.be/SqBnAY26UuQ haha evo vam tacno ovde Trump ponedio
Bilo tko da bude predsjednik SAD-a nama ce bit isto,dzabe euforija kod jednih a tuga kod drugih,nama niko nece pomoc...mada nam se skoro vise i ne moze pomoc,sve je unisteno,privreda i zdravstvo u kolapsu,skolstvo nije nista bolje i tako dalje,a mi se radujemo ko ce pobijediti Biden ili Trump,jadno...
Biden je kralj
Q Q Q Q Q Q Q Q.... KJUUUUUUJ
nista se nece promeniti.rusija je mocan garant opstanka RS a tu je i srbija.na koji bi on nacin promenio uredjenje bosne.to bi u RS izazvalo gradjansku neposlusnost a mozda i oruzani otpor.nema pravne mehanizme.dejton je sveto pismo.mada videcemo,tramp ako dobije u jos nekim bitnim drzavama pobedjuje ovu mumuju.nemoj poturceni da se previse radujete