Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li Željka na uguranciju pošto Mile ne smije
@Serolog haha ... kralju
@pravi drzavnici kao sto su Putin Si Đi ping Dodik ne idu ovom na inaguraciju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pojavit ce se i Bajden ako ne zaboravi da dodje
Sretno Joe i da sto prije pometes cetnike i ustase!
Pomoz bog Predsedniče Biden.Samo udri,dobro ti znaš gde treba.
Iz anonimnih izvora sam čuo da će prva posjeta Joe Bidena nakon inaguracije biti Sarajevo gdje će se sastati sa Fadilom, Bakirom i Komšičem. Naime nova američka administracija smatra da je Bosna i Hercegovina ključni strateški partner SADa na jugositoku Europe.
@gooUser1601395373 Gdje je bio u 8 godina svoga mandata kao VP ?
Mosnjak Biden masallah, trump iako ne zna sta je Srbin, srbin je logika klix hajvana.
Konacno. Svijet je docekao da nacista ode iz Bijele kuce
Naš brat Biden
Znam nismo prvi u čijem domu, vatra se gasi, ostaje sjeta... Ali se pitam gdje je sad ono, što s tobom gradih sva ona ljeta
Trebali smo Biseru poslati na inaguraciju 😀
Imal Zeljke gdje??
Servi na aparatima dodo trazi novu ikonu
Žalosna je država gdje je skoro pola svjetine bez pameti i lako manipulativno u siledžijstvo, bez mozga, ko kokoške ništa ne razmišljaju o učinku i efektu, samo bubnjaju u pravcu koji im se sviđa. Kod nas je kaos bez granica. Nisu krivi samo političar. Krive su mase, koje neće da se pravilno obrazuju i prosvete tako da je civilizovanost na vrhu. Kod nas je 90% svjetine neodgovorno danas i ne razmišljaju 'svojom glavom' da se izabere ovako jedna kadra osoba.
Sretno Joe, ljubi te brat. 🇧🇦❤️🇺🇲❤️🇧🇦
Jooojj kad se sutra probudim u uredjenoj, savrsenoj Utopiji od zemlje, samo da ovaj zakletvu polozi
@BIMDDC200200 Probudićeš se u đikanskom siromaštvu kao i svaki dan.
@gooUser1608143933 ja cu se u Sarajevu probuditi, kao i cijeli svoj zivot, a gdje ces ti bas bih volio da znas. Je li medo postu vec donio ili jutros kasni? 😂😂😂😂