Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sleepy Joe, pojest ce ga Trump na izborima, ovaj debil ni recenicu ne zna sastavit kako treba, jedino sto mu od ruke ide je ljubljenje i grljenje malih djecaka i djevojcica, koga zanima, neka potrazi na twitteru jer youtube brise te klipove zbog promocije ove stare budaletine.
Zar nemaju boljeg. Trump će ga pomesti na izborima.
Demokrati se svim silama sluze da izgube izbore.
Svaka čast Demokratima, ali jesu li imali ijednog malo mlađeg kandidata? Biden bi se uklopio u prezidijum KPSS u vrijeme Brežnjeva!
I kod njih ko i kod nas Sofijin izbor. Ne znas koji je kandidat bolji.
65+ trebaju u penzije a ne za predsjednike.
77godina.šta očekivati od ovakvih.e pa stvarno..
nisu legitimni, sto bi Covke rekao
Pa istina je,Kad crnac glasa za Trampa to ti je ko da jevrej glasa za Hitlera.Mada prije pogroma su neki jevreji stvarno podržavali Hitlera tako i neki zavedeni crnci vole Trampa.
Nista novo u 18% SAD mahale ? Ahhahaha
i kod nas hdz da moze iz kambodze bi dovlacio samo da glasaju za njih :)
Bas njega briga za crnce pa to su ti bijeli vladari.
Kakav kiks.Gdje ćeš o reći, halooooo???
@MajmudinShupcina to*
Ako niste odlucili za koga ce te glasati Bošnjaci moji, samo pratite medije, koga najvise napadaju i pljuju to je taj pravi izbor
medije tu mislim na Sanu propagandu, kao i onu kroejšen, dakle oni od Bošnjaka koga napadaju znaj da je pravi i onaj za koga glasati treba
Žaljenje zbog suvislog komentara. Hajde dobro.