Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo im glave obrezati, ovaj put gornje. Jevreji rade sta im je k**** ceif, a dok im neko j mater za to, odmah se pozivaju na antisemitizam. Hitler ih je trebao istrijebiti, e to je antisemiticka tvrdnja, ne ovo.
pa onda ne bi bilo ni tebe da je završio posao jer je ubijao i cigane !!
Osobe ciji su preci bijeli europljani koji su prihvatil judeizam sebe nazivaju semitima samo zato sto pripadaju istoj vjeri, po toj logici i krscani i muslimani su semiti jer su korjeni obje vjere sa tih podrucja...
bravo sve tri religije vode porijeklo sa bliskog istoka i nijedan Bozji poslanik nije bio ni bijel ni evropljanin
Arapi i jevreji su semitski narodi. Evropski jevreji govore jidiš i oni sebe nazivaju aškenazi jevreji.Na jidiš aškenazi znači Njemačka.Valjda ti to govori da oni nisu semiti jer nemaju ništa sa semitskim naeodima.Njihova kolijevka je Njemačka.
Ovaj Harvar, bez obzira na sve bizarnosti koje praktikuju studenti, je ipak slobodouman kada nije podlegao svjetskom jednoumlju diktiranom od strane cionista...
A šta ste mislili,da će vam narod pljeskati jer ste jevreji,nije to ništa šta će vas još snaći
Cim im neko nije sluga odmah je antisemita
Uvijek iste fore , 🤮
Ja sam antisemita (po najnovijem značenju tog pojma). I ponosan sam na to.
Govnari i rasisti koji iskacu iz pastete. Zgadice se Amerima pravo, a onda su ga najebali.
mala 💩💩💩
Sve poludilo
anticionnizam nije antisemitizam
ANTICIONIZMA! provjerite molim vas đaci!