Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa imamo i mi jednu takvu regiju, zove se Republika Srpska, isto pare dobijaju iz EU, a vole Rusiju vise nego rusi. Samo ne znam sto ne idu u Rusiju da zive i rade umjesto u Austriju i Njemacku 😂
A u RS-u se voze BENZ, BMW, VW, AUDI ...... Lada i Moskvic ne dolaze u pitanje.
Neko bi mogao reći da i mi najviše volimo Palestinu Tursku i Arabiju a i mi svi u dojče šule na arbajt maht fraj 😁😜
Imamo i mi svoju Uguziju ovdje zove se er es.
A u RS-u se voze BENZ, BMW, VW, AUDI ...... Lada i Moskvic ne dolaze u pitanje.
"osoba sa zdravim razumom" itd 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pa i Srbija to isto radi.
Dam ti pare, ti mene mora da voliš!? Tako, a!? U ovom sistemui vrjednosti ovo se smatra kao podrazumjevano, Ali ste se zajebali jer ljubav (i voljenje) funkcioniše na drugi način, samo što smo u ovom globalističkom svjetu izgubili sistem vrjednosti, pa je novac = ljubav. Zato i jesmo tu gdje jesmo. Misli ba o tome!
Svi u društvu imamo po nekog smrada koji plaćanem pića želi da kupi obraz, poštenje...i opet ga niko ne voli jer je smrad i sa parama i bez njih. Misli o tome ;)
Gologuzija , a tako će se i entitet RS još malo moći okititi takvim epitetom.
ime sve govori, samo se naguze kome stignu i eto para....
Ma nisam cuo ni za tu Moldaviju, rupa na kraju evrope
Pa to vam je ko ova nasa GaGuzija ovde dobijaju pare od nas a vole srbiju
Ko o cemu, gologuza i nepismena fukara o nezavisnosti i odcjepljenju.
Hahah zvuci kao republika srpska
Jedino su Hrvati ujednačeni. Vole Zapad i idu na Zapad.
Ova moldavska klosarija je ista ko veprovi sljedbenici. Samo daj para zavali glupane koji ce to vracat a gorica uziva na kipru jos uz to malo crte povlaci na racun srbadije rs-a.
Imamo mi Gunguziju ovdje takvu 😂
E ta Guzija mene podsjeca na nasu Sumsku.
rtardiran članak za rtardirane čitaoce.....9 vremenskih zona,5 vjera, i preko 40 naroda. Niti ima rasizma niti ima islamofizma!!! RUsija je u mnogo čemu zmoze biti primjer u Europi!
Može biti primjer vidimo da je slijede Srbi Mađari i to slijede te primjere gdje budžet naroda koristiš da bogatiš svoje kumove, odličan primjer što više oligarha i helikoptera na račun siromašnog naroda