Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je jedan !
bravo za Sije iz Jemena, Libana i Irana i samo ostro da zgazite cionisticke teroriste i zlocince 🇧🇦❤️🇱🇧❤️🇮🇷❤️🇵🇸❤️🇾🇪
ko vjeruje u ove napade nek se objesi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakve su ovo legende hahah
Iran je večerašnje pošiljke za Izrael nazvao: "ISTINITO obećanje " a slogan je "YA RESULALLAH!" Iran ima pravo na ovo!!!
Da se ja pitam, Irancima, Libancima i Jemencima bi dao besplatne Hadzdz i umre narednih 10 godina. SVAKA IM ČAST!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Masalah šta čeka Turska i Egipat
ili ce srqvniti izrael ili ce sravniti citqv bliski istok
Jbt, svi hvale Sije kao ratnike u ime Allaha a Sije su prvi koji su se odrekli Allaha dok su Suniti sirili Islam i dan danas ga sire do mjere da sam Izrael vise pripada Ummayadu nego sto se vodi kao Zidovska drzava
Svi protiv zločinaca i genocidaša, biće svega.
Iran predaleko, Jemen predaleko. Teško da mogu išta ovim napadima postići, osim pogoršati stanje i ojačati podršku Izraelu. Saudijska Arabija je jedina koja može riješiti problem, ali njih boli briga. Ja bih zbog ovoga Hadž bojkotovao. Svetinju su nam okružile prodane spodobe.
Allahu Egber
Dijete od 10 godina podmetnuto….jemen kamenjem gadja Izrael…ovo je sve namjesteno, da se vrati podrska Zapada Izraelu. Gaze i Muslimana vise nazalost nece biti. A i sta ce kad su naivni i neobrazovani.
Samo se od Gospodara traži pomoć, kakav zapad, a bice itekako Gaze i muslimana.
Jenenski pobudjenci huti ???
Ide nuklearka neminovno
The matter can be deemed concluded.
Samo deri
Rooooookaaaaj!!! Al sve je ovo igra za javnost!!! Ništa od ovih dronova neće napraviti štetu, 99% će oboriti dok dođe do Izraela a ostatak u svom zračnom prostoru. Al eto da se vodi da je Iran opomenuo cioniste a ovi da imaju još veću podršku za uništavanje Gaze!!!
Znanje je kap a ne znanje je more .
neznanje* a ne "ne znanje"😅😅😅😅
Ovo ko oni zulu ratnici protiv germana iz holandije, oni lukom i strelom a ovi modernim oružjem. Germani pobili 100.000 u roku od nekoliko sati.
Udrite braco