Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta će bit kad pljusne neki novi tsunami i tlo se opet odmrzne?
sto ova radijacija sve nesto hoce ove jadne Japance, sta li su oni toliko zgrijesili..
Sunce ti kalaisano sta japanci rade a u BIH mi se jos sa četnicima ganjamo
koja su masina ovi japanci
Njima bar ne ulijece traljava murija u tramvaj, potpomognuta sirovinama od revizora, u namjeri da smiruji razuzdanu gomilu iznerviranih radnika i studenata nakon prijepodnevne smjene, odnosno "predavanja"
"Permafrost" u Japanu!? Izgrađeni zid je jednako bačenom novcu. Poroznost tla, tektonska kretanja, postojanje pukotina i prslina u tlu, filtracija vode kroz tlo u mnogome dovodi u pitanje racionalnost i učinkovitost ovog projekta. P.S. Volio bih vidjeti Studiju opravdanosti ove investicije, a o biznis planu i da ne govorimo..
Japancima nedostaju turci, definitivno
@DonAdo Cengiz Insaat..
PRIKAŽI ODGOVORE (18)