Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja još uvijek imam traume od onog potresa što je bio kod Zenice 2012. godine, a ovi na 6,4 po Richteru normalno stoje u kući i snimaju?! Navika je čudna stvar.
EPICENTAR NA DUBINI?!?!?!? DE MOLIM VAS NEPISMENE SELJAČINE KOJE SE NAZIVATE NOVINARIMA EDUKUJTE SE O TEMAMA O KOJIMA PIŠETE. NA SVAKOM ČLANKU O ZEMLJOTRESU VI PIŠETE DA JE EPICENTAR BIO NA DUBINI. EPICENTAR JE TAČKA NA POVRŠINI ZEMLJE KOJA SE NALAZI IZNAD HIPOCENTRA KOJI JE NA NEKOJ DUBINI!
Pa nisu svi astronomi!
A ovi su sampioni.. normala kuci se snimaju..
Toranj u Pizi
kakav je vakat doso sve se snimi i dojavi eo mi u bh znamo za zemljotres a cak imamo i snimku istog od domaceg stanovnistva iz njihovog autenticnog doma :) ljudska rasa nikad nije bila povezanija :=) internetom
Pogodio ?? Pa nije kometa ...
Ne mudruj !
@JNAoperativac Nepismena komunisticka kljusino
PRIKAŽI ODGOVORE (3)