Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini vjernici koji ubijaju zbog crtanja nečega iz njihove vjere su muslimani. Isusa su nacrtali u hiljadu pozicija, na najodvratnije načine, nikom dlaka s glave nije sišla. Islam nije religija mira.
@Indigont to su ti pripadnici religije mira,pljucaju i proklinju i Gospu i Isusa,izrugivaju se krizu i svemu,to im je normalno,kad spomenes alaha odma bi klali i ubijali.meni je zao ovih muslimana u BiH jer su poistovjeceni sa prljavim arapima s bliskog istoka
Ne smijemo zaboraviti da je ovo islamski teroristički napad, motivisan zbog islama. Ljudski životi su prekinuti zbog islama.
Ti si qurac moj 'charlie'
I ja sam charlie hebdo, al u qurcu
Ti si i dalje pakas..
Glup im je magazin ali ipak imaju pravo da pisu sta hoce, normalno islam je iznad svake kritike......
smradovi kjafirski dobili šta su zaslužili! NISMO TE VIDJELI, ALI TE VOLIMO, ALLAHOV POSLANIČE!!!
ko se zadnji smije, najslađe smije.. nema šprdanja sa svetinjama!!!
koja svetinja? pedofilcina i ubojica muhamed moze bit nekom svetinja? Da isto kao i Hitler je samo ljudima svetinja koji imaju neki mentalni poremecaj :D
navijace ne smiju ismijavat.
Trazili po njonji, dobili po njonji!
Francuski Charlie nema pojma da ih je srbijanski Informer nadmašio po 'novom' humoru.
je suis džamija kralja Fahda, Alipašino, Sarajevo, FBiH, BiH.