Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im je Bog na pomoći i da bude sretno izvlačenje da se vrate svojim porodicama . 6 sati ronjenja u mirnoj vodi je naporno a kamoli u ovim extremnim uslovima gdje nemožeš uvijek i na površinu
Valjalo ih je nać ikako...ne znam ni kako su preživjeli tolike dane...sretno djeco
Kako mogu preživjeti bez interneta dole
Samo da se sve dobro zavrsi i da djecaci i trener izadju zivi. Strepim u ovih nekoliko dana sta ce se desiti. Ako prvi djecak izadje ziv to znaci da je moguce, ako ne, trebaju traziti druge mogucnosti i stopirati akciju.
Sad ce tv poceti snimati dokumentarce na ovu temu
Kad ih izvuku, a izvući će ih, više ih niko ne natjera ni kroz podvožnjak da prođu.
Hvala onome ko se potrudio da napravi kvalitetniji prikaz stanja i da čitaocima u BiH prezentuje bolje informacije (dostupne na CNN itd). kako ne bi svaki komentator sa klixa nudio svoja "super rješenja". Mega poduhvat, očekujemo da će se sve sretno završiti!
A jel zaista bilo neophodno ici toliko duboko u tu pecinu ??
Povlačili su se pred vodom.
Nisu ni bili niti pošli tako daleko, nego su se tamo zavukli izmičući pred nadolazećom vodom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokušaj pregledati a ne probati poslije gledanje ►https://www.youtube.com/watch?v=1BSSya7VqzE