Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je svaki Musliman iz susjednih muslimanskih zemalja oko Izraela prosuo po jednu casu vode ,Izrael bi do sada bio potopljen.Palestina je slika i stanje Muslimana,i to se nece jos dugo promijeniti.Ako je do Muslimana nece nikad.
@sociJolog pametnjakovicu kad bi se tom logikom religije vodile nigdje nebi bilo kraja, ratuju i muslimani izmedju sebe, tako i krscani izmedju sebe, ali ocigledno se ti vodis tom nakaradnom ideologijom
@quine Logika ti nije jača strana, a ni komunikacija.Ne moraš odgovor zapocinjati diskvalifikacijom tipa : glup si,debilu,budalo,šta ti znaš! Nije logično vrijedjati nekoga zato sto je izrekao svoje misljenje.Zelim ti svako dobro.
Palestinci su totalno ludi. Zivot im ne znaci nista. Kako da onda znaci ovima s druge strane koji ih gledaju kao niza bica. Jbs drzavu bez ljudi. Za ideale ginu bodale. Treba se borit, al ne pod cijenu zivota. I sta oni misle kad s kamenjem krenu na oklopna vozila najjace vojske na svijetu... Tuga pregolema.
Palestinci su isto toliko odgovorni za smrt te djece kao i izraelci
Sinovi pasa i svinja
DJUBRAD
https://www.youtube.com/watch?v=9sSLJ_3E6BI&feature=youtu.be Predsednik Izraela" "Prijateljstvo Jevrejskog i Srpskog naroda traje HILJADAMA godina, jos od vremena Rimske Republike" dakle 2600 godina Eto koliko dugo Jevreji PAMTE SRBE
najbolje su Nedica zapamtili:))
KatoLIX promovise krizarski fasizam i siri islamofobiju,muslimanske migeante krizarsko fasisticka evropa pljacka,unistava,potapa u moru ali te satrape muslimana vatikan proglasi svecima
Moj BRKO dizi se iz groba i nalozi ovu gamad za sva vremena!!!
Sta je djece pobijeno u Burmi i dan danas umire od bolesti i gladi. al o njima nema vijesti.
Dabogda im Karleusa doselila u zemlju.
Muslinanski Jordan i Egipat su Palestincima zatvorili granice ,i sad ih cifuti lakše ubijaju.Sta je to cudno.
“Ubio bih i mogao sam da ubijem sav jevrejski narod”, odgovorio je Führer, “ali ostavio sam broj da bi vidjeli zašto sam ih ubijao.”!!!
Bez komentara🤐
ma nek se izraelci i palestinci vec jednom do kraja pokolju kad su tako glupi, zasto ostali svijet treba brinuti o njima kad su glupi? Njima tamo se to svidja inace nebi izraelci i palestinici svaki put birali populiste i fasiste da ih vode.
boze dragi, gdje ode Hićo sto ovo ne smace do kraja, pa nikad kraja ovom ubijanju,a da sad pukne bomba u Francuskoj svi bi po F.B pray for France,, ma svi ste vi ista govna, niko nista ne radi po ovom pitanju, sramota za ovaj svijet. fuj